Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Rosenkål og savoykål med kylling
Rosenkål og savoykål med kylling
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
500 g rosenkål
½ savojkål
600 g kyllingeinderfileter
2 spsk olivenolie
salt & sort peber
20 g fintrevet parmesanost
1 fed hvidløg
1 bundt bredbladet persille
saft og revet skal af ½ citron (usprøjtet)
SÅDAN GØR DU
1.
Pil de yderste blade af rosenkålen, og halvér dem.
2.
Skær Savoykål i grove stykker.
3.
Kom begge slags kål i en stor bradepande sammen med kylling, og vend det sammen med olivenolie, salt, peber, parmesan og knust hvidløg.
4.
Bred det ud, så det ligger i ét lag, og steg det i ovnen ved 200°C i 20-25 min.
5.
Drys til sidst med citronskal og grofthakket persille, og dryp med citronsaft.
6.
Spis sammen med f.eks. pasta, perlebyg eller kartofler.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5367 kj / 1283 kcal
Næringsindhold pr. 100g
346 kj / 83 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.1 g
Protein:
52.1 %
10.6 g
Kulhydrat:
13.5 %
2.7 g
Fedt:
34.4 %
3.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;