Rosenkål og savoykål med kylling

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Rosenkål og savoykål med kylling
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g rosenkål

½ Savoykål

600 g kyllingeinderfilet

2 spsk. olivenolie

salt og sort peber

20 g fintrevet parmesan

1 fed hvidløg

1 håndfuld bredbladet persille

saft og revet skal af ½ usprøjtet citron

 

Sådan gør du

Pil de yderste blade af rosenkålen, og halvér dem. Skær Savoykål i grove stykker. Kom begge slags kål i en stor bradepande sammen med kylling, og vend det sammen med olivenolie, salt, peber, parmesan og knust hvidløg. Bred det ud, så det ligger i ét lag, og steg det i ovnen ved 200°C i 20-25 min. Drys til sidst med citronskal og grofthakket persille, og dryp med citronsaft. Spis sammen med f.eks. pasta, perlebyg eller kartofler.

 

Energi pr. person: 1176KJ/281Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,9 g. 
Kulhydrat: 3 g. 
Fedt: 2,8 g