4 personer
500 g rosenkål
½ Savoykål
600 g kyllingeinderfilet
2 spsk. olivenolie
salt og sort peber
20 g fintrevet parmesan
1 fed hvidløg
1 håndfuld bredbladet persille
saft og revet skal af ½ usprøjtet citron
Pil de yderste blade af rosenkålen, og halvér dem. Skær Savoykål i grove stykker. Kom begge slags kål i en stor bradepande sammen med kylling, og vend det sammen med olivenolie, salt, peber, parmesan og knust hvidløg. Bred det ud, så det ligger i ét lag, og steg det i ovnen ved 200°C i 20-25 min. Drys til sidst med citronskal og grofthakket persille, og dryp med citronsaft. Spis sammen med f.eks. pasta, perlebyg eller kartofler.
Energi pr. person: 1176KJ/281Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,9 g.
Kulhydrat: 3 g.
Fedt: 2,8 g