Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Rosenkål og savoykål med kylling

Ingen bedømmelser endnu
30-60 min
4 personer

Ingredienser

500 g rosenkål

½ Savoykål

600 g kyllingeinderfilet

2 spsk. olivenolie

salt og sort peber

20 g fintrevet parmesan

1 fed hvidløg

1 håndfuld bredbladet persille

saft og revet skal af ½ usprøjtet citron

 

Om råvarerne

Pil de yderste blade af rosenkålen, og halvér dem. Skær Savoykål i grove stykker. Kom begge slags kål i en stor bradepande sammen med kylling, og vend det sammen med olivenolie, salt, peber, parmesan og knust hvidløg. Bred det ud, så det ligger i ét lag, og steg det i ovnen ved 200°C i 20-25 min. Drys til sidst med citronskal og grofthakket persille, og dryp med citronsaft. Spis sammen med f.eks. pasta, perlebyg eller kartofler.

 

Energi pr. person: 1176KJ/281Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,9 g. 
Kulhydrat: 3 g. 
Fedt: 2,8 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Rosenkål og savoykål med kylling

Pil de yderste blade af rosenkålen, og halvér dem. Skær Savoykål i grove stykker. Kom begge slags kål i en stor bradepande sammen med kylling, og vend det sammen med olivenolie, salt, peber, parmesan og knust hvidløg. Bred det ud, så det ligger i ét lag, og steg det i ovnen ved 200°C i 20-25 min. Drys til sidst med citronskal og grofthakket persille, og dryp med citronsaft. Spis sammen med f.eks. pasta, perlebyg eller kartofler.

 

Energi pr. person: 1176KJ/281Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,9 g. 
Kulhydrat: 3 g. 
Fedt: 2,8 g