HjemOpskrifterRosenkål og savoykål med kylling

Rosenkål og savoykål med kylling

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g rosenkål
  • 0.5 savojkål
  • 600 g kyllingeinderfileter
  • 2 spsk olivenolie
  • salt & sort peber
  • 20 g fintrevet parmesanost
  • 1 fed hvidløg
  • 1 bundt bredbladet persille
  • saft og revet skal af 0.5 citron (usprøjtet)

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pil de yderste blade af rosenkålen, og halvér dem.

  • 2.
    Skær Savoykål i grove stykker.

  • 3.
    Kom begge slags kål i en stor bradepande sammen med kylling, og vend det sammen med olivenolie, salt, peber, parmesan og knust hvidløg.

  • 4.
    Bred det ud, så det ligger i ét lag, og steg det i ovnen ved 200°C i 20-25 min.

  • 5.
    Drys til sidst med citronskal og grofthakket persille, og dryp med citronsaft.

  • 6.
    Spis sammen med f.eks. pasta, perlebyg eller kartofler.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5116 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
330 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 56.6 %11.0 g
Kulhydrat: 13.2 %2.6 g
Fedt: 30.2 %2.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;