Rørt skyr med vanilje, karamelliserede nødder og frisk frugt

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer


6 dl skyr 0,2 %

1-2 tsk. urtekram vaniljesukker

1 dl appelsinsaft

Karamelliserede nødder:

150 g rørsukker

150 g blandede nødder

(valnødder, hasselnødder, mandler)

Frisk frugt:

Meloner, hindbær, blåbær, jordbær

Pynt:

Ristede Kokoschips

Sådan gør du

Rør skyr med vanilje og appelsinsaft. Lad det gerne trække smag i et par timer på køl. Varm en pande op med rørsukker, lad det smelte langsomt til karamel uden at røre i det. Kom blandede hele nødder i. Vend nødder rundt så de er dækket af karamel. Vend blandingen over på et stykke bagepapir og lad det afkøle.
Hak de karamelliserede nødder groft. Anret rørt skyr i en skål. Pynt med nødder, frisk frugt og kokoschips.