HjemOpskrifterRøget laksecarpaccio med peberrod og agurk

Røget laksecarpaccio med peberrod og agurk

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 rugbrød
  • 1 spsk smør
  • 100 g creme fraiche 5%
  • 50 g høvlet peberrod
  • 200 g røget laks i skiver
  • 0.25 agurk
  • salt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Smuldr rugbrødet og rist det sprødt i smør.

  • 2.
    Krydr med lidt salt.

  • 3.
    Rør creme fraiche sammen med halvdelen af peberroden og smag til med lidt salt og peber.

  • 4.
    Fordel laksen på et fad og dryp dressingen over.

  • 5.
    Skær agurk i små tern og kom på laksen og drys med rugbrødskrymmel og resten af peberroden.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3540 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
632 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.6 g
Protein: 26.1 %9.7 g
Kulhydrat: 32.7 %12.1 g
Fedt: 41.2 %7.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;