Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Lækker julemad
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Mejeri
Kaffe
Økologi
Baby
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Røget laksecarpaccio med peberrod og agurk
Røget laksecarpaccio med peberrod og agurk
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 rugbrød
1 spsk smør
100 g creme fraiche 5%
50 g høvlet peberrod
200 g røget laks i skiver
¼ agurk
salt & sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Smuldr rugbrødet og rist det sprødt i smør.
2.
Krydr med lidt salt.
3.
Rør creme fraiche sammen med halvdelen af peberroden og smag til med lidt salt og peber.
4.
Fordel laksen på et fad og dryp dressingen over.
5.
Skær agurk i små tern og kom på laksen og drys med rugbrødskrymmel og resten af peberroden.
Fisk og skaldyr
Forret
Tilbehør
Pålæg
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
846 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
151 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.6 g
Protein:
54.3 %
9.7 g
Kulhydrat:
68 %
12.1 g
Fedt:
39.5 %
7.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;