Rødspættefilet med pesto, bagt med tomater, fettuccine

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Roedspaettefilet med pesto
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Ingredienser
400 g rødspættefilet
75 g basilikumpesto
500 g cherrytomater
½ madlavningsfløde 18%
salt og sort peber
500 g frisk pasta fettuccine

Sådan gør du

Smør hver rødspættefilet med lidt pesto og fold dem så en gang. Smør lidt pesto på toppen og læg dem i et ovnfast fad sammen med tomater. Hæld fløden over og krydr med lidt salt og peber. Bages ved 225 gr. i 20 min. Kog imens pastaen og server sammen. 

Energifordeling pr. person:
3340KJ/797Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.
Protein: 9,6 g.
Kulhydrat: 15,2 g.
Fedt: 7,9 g.