Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Grill opskrifter
Ferieaktiviteter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Rødspættefilet med pesto, bagt med tomater, fettuccine
Rødspættefilet med pesto, bagt med tomater, fettuccine
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
75 g basilikumpesto
400 g rødspættefileter
500 g cherrytomater
1½ dl madlavningsfløde 15%
salt & sort peber
500 g frisk pasta fettuccine
SÅDAN GØR DU
1.
Smør hver rødspættefilet med lidt pesto og fold dem så en gang.
2.
Smør lidt pesto på toppen og læg dem i et ovnfast fad sammen med tomater.
3.
Hæld fløden over og krydr med lidt salt og peber.
4.
Bages ved 225 gr. i 20 min.
5.
Kog imens pastaen og server sammen.
Fisk og skaldyr
Pastaret
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11388 kj / 2722 kcal
Næringsindhold pr. 100g
701 kj / 168 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
17.2 %
7.1 g
Kulhydrat:
51.2 %
21.1 g
Fedt:
31.6 %
6.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;