HjemOpskrifterRødspættefilet med pesto, bagt med tomater, fettuccine

Rødspættefilet med pesto, bagt med tomater, fettuccine

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 75 g basilikumpesto
  • 400 g rødspættefileter
  • 500 g cherrytomater
  • 1.5 dl madlavningsfløde 15%
  • salt & sort peber
  • 500 g frisk pasta fettuccine

Sådan gør du

  • 1.
    Smør hver rødspættefilet med lidt pesto og fold dem så en gang.

  • 2.
    Smør lidt pesto på toppen og læg dem i et ovnfast fad sammen med tomater.

  • 3.
    Hæld fløden over og krydr med lidt salt og peber.

  • 4.
    Bages ved 225 gr. i 20 min.

  • 5.
    Kog imens pastaen og server sammen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8307 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
511 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 31.5 %9.5 g
Kulhydrat: 28.1 %8.5 g
Fedt: 40.4 %5.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;