HjemOpskrifterRødspættefilet med pesto, bagt med tomater, fettuccine

Rødspættefilet med pesto, bagt med tomater, fettuccine

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 75 g basilikumpesto
  • 400 g rødspættefileter
  • 500 g cherrytomater
  • 1½ dl madlavningsfløde 15%
  • salt & sort peber
  • 500 g frisk pasta fettuccine

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Smør hver rødspættefilet med lidt pesto og fold dem så en gang.

  • 2.
    Smør lidt pesto på toppen og læg dem i et ovnfast fad sammen med tomater.

  • 3.
    Hæld fløden over og krydr med lidt salt og peber.

  • 4.
    Bages ved 225 gr. i 20 min.

  • 5.
    Kog imens pastaen og server sammen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11388 kj / 2722 kcal
Næringsindhold pr. 100g
701 kj / 168 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 17.2 %7.1 g
Kulhydrat: 51.2 %21.1 g
Fedt: 31.6 %6.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;