Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Rødbederisotto med timian

0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 løg

2 fed hvidløg

10 g smør

300 g risottoris

2 dl hvidvin

8-10 dl grønsagsbouillon

350 g rødbeder

2 spsk timianblade

1 dl fløde

100 g revet parmesan

1 tsk salt

Friskkværnet peber

Hak løg og hvidløg. Smelt smørret i en gryde og svits løg og hvidløg i ca. 2 minutter. Tilsæt risottoris og lad dem sautere i et par minutter. Hæld hvidvin ved og lad den koge næsten væk. Tilsæt grønsagsbouillon lidt efter lidt og rør undervejs, så risene opsuger al bouillonen. Skær rødbeder i tern og tilsæt dem efter ca. 10 minutter. Risottoen er færdig på ca. 22-25 minutter. Hvis risene er blevet lidt tørre tilsæt da mere bouillon, så risottoen bliver let og lind.

Vend den færdige risotto med fløde og revet parmesan. Gem lidt parmesan til pynt. Smag til med salt og kværnet peber og servér straks.

Pynt: Frisk timian og parmesanost i flager

Tilbehør: Groft landbrød

 

Energi pr. person: 2267 kJ/ 540 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,0 g.
Fedt: 3,0 g.
Kulhydrat: 13,0 g.

Rødbederisotto med timian

Hak løg og hvidløg. Smelt smørret i en gryde og svits løg og hvidløg i ca. 2 minutter. Tilsæt risottoris og lad dem sautere i et par minutter. Hæld hvidvin ved og lad den koge næsten væk. Tilsæt grønsagsbouillon lidt efter lidt og rør undervejs, så risene opsuger al bouillonen. Skær rødbeder i tern og tilsæt dem efter ca. 10 minutter. Risottoen er færdig på ca. 22-25 minutter. Hvis risene er blevet lidt tørre tilsæt da mere bouillon, så risottoen bliver let og lind.

Vend den færdige risotto med fløde og revet parmesan. Gem lidt parmesan til pynt. Smag til med salt og kværnet peber og servér straks.

Pynt: Frisk timian og parmesanost i flager

Tilbehør: Groft landbrød

 

Energi pr. person: 2267 kJ/ 540 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,0 g.
Fedt: 3,0 g.
Kulhydrat: 13,0 g.