Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Rødbedeburger med ristede svampe og løg
Rødbedeburger med ristede svampe og løg
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
500 g hakket oksekød
4 burgerboller
1 tsk salt
100 g syltede rødbeder
friskkværnet peber
1 spsk rapsolie
250 g østershatte
25 g smør
2 rødløg i tynde både
2 spsk æbleeddike
100 g halve cherrytomater
100 g Arla Karolines Køkken® Salatost i blok (Udmeldt april 2018)
pynt med frisk basilikum
Sådan gør du
1.
Rør oksekødet sejt med salt og vend de hakkede rødbeder og kværnet peber i.
2.
Form fire bøffer og steg dem ved jævn varme i rapsolie, ca. 5 min på hver side.
3.
Skær bunden af østershatte, riv dem fra hinanden på langs i mindre stykker.
4.
Steg de klargjorte svampe i smør ved jævn varme i ca. 5 min.
5.
Tilsæt rødløg og æbleeddike og vend det rundt til rødløgene er blevet flot lyserøde, ca. 1 min.
6.
Vend tomaterne i og steg yderligere 1 min.
7.
Lun burgerbollerne, flæk dem og læg rødbede bøf på underdelen, top med svampeblandingen.
8.
Drys med salat ost, pynt med basilikum og server straks.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9758 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
640 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
25.1 %
9.4 g
Kulhydrat:
26.4 %
9.9 g
Fedt:
48.5 %
8.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;