Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Rissalat med ristede svampe og parmesan
Rissalat med ristede svampe og parmesan
Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
120 g risblanding med vilde ris
4 dl vand
groft salt
500 g blandede svampe
200 g skalotteløg
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 bundt bredbladet persille
saft fra 0.5 citron (usprøjtet)
sort peber
75 g ristede røgede mandler
25 g parmigiano reggiano i flager
Sådan gør du
1.
Kom ris i en gryde sammen med vand og lidt salt.
2.
Når vandet koger, sænkes varmen til lav.
3.
Lad risene simre under låg i 14 min.
4.
Lad dem trække i 10 min.
5.
Kom risene i en skål og lad dem køle lidt ned.
6.
Rens svampene og skær dem i skiver eller i halve.
7.
Skær skalotteløg i strimler og hak hvidløget fint.
8.
Varm olien i en pande med høj varme.
9.
Kom svampe og løg i og steg det, til det begynder at tage farve.
10.
Tilsæt hvidløg og steg videre et minut.
11.
Smag til med salt og peber.
12.
Bland svampe og løg i risene sammen med grofthakket persille, citronsaft, hakkede mandler og parmesan.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
SPISETID opskrift
Salater
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5683 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
386 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.2 g
Protein:
17.4 %
4.0 g
Kulhydrat:
39.5 %
9.0 g
Fedt:
43.1 %
4.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;