Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Rice bowl med mango, teriyakilaks og broccoli
Rice bowl med mango, teriyakilaks og broccoli
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Ingredienser
3 dl jasminris
5 dl vand
1 knivspids salt
4 laksefileter
1 fed hvidløg
20 g frisk ingefær
1 spsk majsolie
0.5 dl teriyakisauce
1 spsk sesamfrø + ekstra til drys
1 broccoli
2 mangofrugter
250 g rødkål
1 spsk citronsaft
1 håndfuld frisk koriander
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Kom ris i en gryde med vand og lidt salt, og lad det simre under låg i 12 min.
2.
Lad risene trække i 10 min.
3.
Skær skindet af laksen, og skær den i store tern.
4.
Hak hvidløg og ingefær fint.
5.
Varm olien i en pande, og steg laksen i 2 min. pr. side.
6.
Tilsæt hvidløg, ingefær, teriyakisauce og sesamfrø, og vend det rundt.
7.
Lad væden koge ind.
8.
Del broccolien i små buketter, og damp den i en gryde med lidt vand i bunden i 5 min.
9.
Skær mango i tern.
10.
Snit rødkålen fint, og vend med citronsaft.
11.
Kom ris i bunden af 4 skåle, og top med dampet broccoli, rødkål, stegt laks og mango.
12.
Drys med ekstra sesamfrø og koriander.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
Mellemøsten
SPISETID opskrift
Salater
Vegetar
Wokret
Sommer
Frokost
Hovedret
Salater
Hurtig
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11101 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
438 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
21.7 %
5.6 g
Kulhydrat:
46.6 %
12.0 g
Fedt:
31.7 %
3.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;