Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ribollita
Ribollita
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Ingredientser
250 g hvide bønner - alt. brune bønner
3 stilke bladselleri
1 løg
1 fennikel
2 gulerødder
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
125 g bacontern
1.5 liter hønsebouillon - alt. grøntsags.
1 dåse hakket tomat
1 skorpe fra parmigiano reggiano (kan udelades)
250 g grønkål
3 tykke skiver daggamelt surdejsbrød
Tilbehør
god olivenolie
revet parmigiano reggiano
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Kog de udblødte bønner møre i vand i 40-50 min.
2.
Skær bladselleri i skiver på ½ cm, og skær løg og fennikel i tynde strimler.
3.
Skær gulerødder i små tern, og hak hvidløg fint.
4.
Varm olivenolien i en gryde, og brun bacon.
5.
Tilsæt løg og fennikel, og steg videre i et par minutter.
6.
Kom hvidløg og gulerødder i.
7.
Vend det sammen, og hæld bouillon, tomater og parmesanskorpe ved.
8.
Lad suppen simre i 30 min.
9.
Tilsæt så de kogte bønner og fintsnittet kål, og kog videre i 10 min.
10.
Riv brødet i grove stykker, og kom det i suppen de sidste 5 min.
11.
Servér rygende varm med dryp af god olivenolie og revet parmesan.
Grøntsager
Italiensk
Suppe
SPISETID opskrift
Frokost
Hovedret
Efterår
Vinter
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
25319 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
512 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.4 g
Protein:
15.7 %
4.7 g
Kulhydrat:
70.4 %
21.2 g
Fedt:
13.9 %
1.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;