Ribeye med spinatsalat og gratinerede portobellosvampe

0-30 min

Ingredienser

4 store portobellosvampe

150 g hvidløgsflødeost

1 lille potte persille

Salt og sort peber 250 g frisk spinat

4 ribeye bøffer

1 spsk olivenolie

1 spsk citronsaft

Rens svampene og fjern stokken. Rør flødeost med hakket persille og krydr med peber. 

Fyld osten i svampene og læg dem i et ovnfast fad. Bag dem ved 200°C i 20 min. Steg imens bøfferne i olie i 2-3 min. pr. side. Lad dem trække, mens du anretter spinaten i et fad og kommer svampene og deres saft over. Dryp med lidt citronsaft. 

 

Energi pr. person: 1929KJ/461Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 13 g.

Kulhydrat: 1,7 g.

Fedt: 6,1 g.

Ribeye med spinatsalat og gratinerede portobellosvampe

Rens svampene og fjern stokken. Rør flødeost med hakket persille og krydr med peber. 

Fyld osten i svampene og læg dem i et ovnfast fad. Bag dem ved 200°C i 20 min. Steg imens bøfferne i olie i 2-3 min. pr. side. Lad dem trække, mens du anretter spinaten i et fad og kommer svampene og deres saft over. Dryp med lidt citronsaft. 

 

Energi pr. person: 1929KJ/461Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 13 g.

Kulhydrat: 1,7 g.

Fedt: 6,1 g.