Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Ribeye med spinatsalat og gratinerede portobellosvampe

Bedømmelse (4)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

4 store portobellosvampe

150 g hvidløgsflødeost

1 lille potte persille

Salt og sort peber 250 g frisk spinat

4 ribeye bøffer

1 spsk olivenolie

1 spsk citronsaft

Om råvarerne

Rens svampene og fjern stokken. Rør flødeost med hakket persille og krydr med peber. 

Fyld osten i svampene og læg dem i et ovnfast fad. Bag dem ved 200°C i 20 min. Steg imens bøfferne i olie i 2-3 min. pr. side. Lad dem trække, mens du anretter spinaten i et fad og kommer svampene og deres saft over. Dryp med lidt citronsaft. 

 

Energi pr. person: 1929KJ/461Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 13 g.
Kulhydrat: 1,7 g.
Fedt: 6,1 g.

Når du steger oksekød på panden, så skal du ikke være bange for at stege med for hård varme. Stegeskorpe smager godt, men jo længere tid du steger kødet desto mere tørt bliver det.
Ribeye

Rens svampene og fjern stokken. Rør flødeost med hakket persille og krydr med peber. 

Fyld osten i svampene og læg dem i et ovnfast fad. Bag dem ved 200°C i 20 min. Steg imens bøfferne i olie i 2-3 min. pr. side. Lad dem trække, mens du anretter spinaten i et fad og kommer svampene og deres saft over. Dryp med lidt citronsaft. 

 

Energi pr. person: 1929KJ/461Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 13 g.
Kulhydrat: 1,7 g.
Fedt: 6,1 g.