HjemOpskrifterRibeye med spinatsalat og gratinerede portobellosvampe

Ribeye med spinatsalat og gratinerede portobellosvampe

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 store portobello svampe
  • 150 g Castello® økologisk flødeost hvidløg
  • 1 bundt kruspersille
  • salt og sort peber
  • 250 g friske spinatblade
  • 4 ribeye-steaks
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk friskpresset citronsaft

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rens svampene og fjern stokken.

  • 2.
    Rør flødeost med hakket persille og krydr med peber.

  • 3.
    Fyld osten i svampene og læg dem i et ovnfast fad.

  • 4.
    Bag dem ved 200°C i 20 min.

  • 5.
    Steg imens bøfferne i olie i 2-3 min. pr. side.

  • 6.
    Lad dem trække, mens du anretter spinaten i et fad og kommer svampene og deres saft over.

  • 7.
    Dryp med lidt citronsaft.

  • 8.
    Energi pr. person: 1929KJ/461Kcal. Næringsindhold pr. 100 g.: Protein: 13 g. Kulhydrat: 1,7 g. Fedt: 6,1 g.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6640 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
573 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 32.6 %11.0 g
Kulhydrat: 3.4 %1.1 g
Fedt: 64 %9.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;