Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Ribeye med spinatsalat og gratinerede portobellosvampe
Ribeye med spinatsalat og gratinerede portobellosvampe
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 store portobello svampe
150 g Castello® økologisk flødeost hvidløg
1 bundt kruspersille
salt og sort peber
250 g friske spinatblade
4 ribeye-steaks
1 spsk olivenolie
1 spsk friskpresset citronsaft
SÅDAN GØR DU
1.
Rens svampene og fjern stokken.
2.
Rør flødeost med hakket persille og krydr med peber.
3.
Fyld osten i svampene og læg dem i et ovnfast fad.
4.
Bag dem ved 200°C i 20 min.
5.
Steg imens bøfferne i olie i 2-3 min. pr. side.
6.
Lad dem trække, mens du anretter spinaten i et fad og kommer svampene og deres saft over.
7.
Dryp med lidt citronsaft.
8.
Energi pr. person: 1929KJ/461Kcal. Næringsindhold pr. 100 g.: Protein: 13 g. Kulhydrat: 1,7 g. Fedt: 6,1 g.
Salater
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6690 kj / 1599 kcal
Næringsindhold pr. 100g
577 kj / 138 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
32.2 %
10.9 g
Kulhydrat:
3.4 %
1.2 g
Fedt:
64.4 %
10.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;