Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ribbensteg og grønkålssalat med druer, valnødder og appelsindressing
Ribbensteg og grønkålssalat med druer, valnødder og appelsindressing
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salt og peber
hel Friland ribbensteg
200 g hakket grønkål
1 æble
150 g vindruer
1 ubehandlet appelsin
50 g granatæblekerner
1 spsk dijonsennep
1 spsk honning
6 spsk olivenolie
Sådan gør du
Tilberedning
1.
Gnid ribbenstegen godt med salt, og krydr med sort peber.
2.
Læg den i et ovnfast fad, og sørg for at oversiden ligger nogenlunde plant.
3.
Læg evt. et stykke sammenkrøllet alufolie under for at rette den op.
4.
Kom stegen i ovnen i 1 time og 20 min. ved 200 °C.
5.
Kom hakket grønkål i en skål.
6.
Skær æble i små tern, og skær vindruer i skiver.
7.
Riv skallen af appelsinen, og sæt det til side.
8.
Skær den hvide hinde af appelsinen, skær den så i skiver og dernæst i kvarte.
9.
Kom appelsin, æble og vindruer i salaten sammen med granatæblekerner og grofthakkede valnødder.
10.
Rør dijonsennep sammen med appelsinskal, honning og olivenolie.
11.
Smag til med salt og peber, og vend dressingen i salaten.
SPISETID opskrift
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4591 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
563 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.4 g
Protein:
3.9 %
1.3 g
Kulhydrat:
30.6 %
10.1 g
Fedt:
65.5 %
10.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;