Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Rejesalat med æbler og kartofler
Rejesalat med æbler og kartofler
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
200 g rejer
150 g kogte, kolde kartofler
1 æble
1 dl Arla A38® Ymer
50 g mayonnaise
1 tsk sød fransk sennep
1 potte frisk dild
salt & sort peber
50 g stenbiderrogn kaviar
Sådan gør du
1.
Skær kartoflerne i mindre stykker og kom i en skål med rejer og æble i tern.
2.
Rør en dressing af ymer, mayonnaise, sennep og hakket dild.
3.
Smag til med salt og peber og vend dressingen i salaten.
4.
Pynt med kaviar.
Fisk og skaldyr
Tilbehør
Frokost
Salater
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3274 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
474 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
25.4 %
7.1 g
Kulhydrat:
24.5 %
6.8 g
Fedt:
50.1 %
6.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;