Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Ravioli med bacon- og tomatsovs
Ravioli med bacon- og tomatsovs
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 fed hvidløg
250 g bacontern
4 dl mosede tomater
1 spsk frisk oregano
500 g frisk raviolier med ost
tilbehør: parmesanost
SÅDAN GØR DU
1.
Steg bacon sprød på en tør pande.
2.
Skær hvidløg i tynde skiver og kom i panden.
3.
Steg det i maks. 1 minut, og kom så tomatpassata i sammen med oregano.
4.
Krydr med lidt salt og sort peber (nogle tomatpassataer har allerede salt tilsat).
5.
Lad det simre i panden, imens du koger raviolien efter pakkens anvisning.
6.
Tag den færdige ravioli op af gryden med en hulske og kom i panden med sovsen.
7.
Vend det forsigtigt sammen og server med friskrevet parmesan eller Grana Padano.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8812 kj / 2106 kcal
Næringsindhold pr. 100g
762 kj / 182 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
22.7 %
10.2 g
Kulhydrat:
36.4 %
16.3 g
Fedt:
40.9 %
8.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;