4 personer
250 g bacon i tern
1 fed hvidløg
400 g tomatpassata (mosede tomater)
1 spsk. frisk oregano
Salt og sort peber
500 g frisk ravioli
Tilbehør:
Parmesan eller Grana Padano
Steg bacon sprød på en tør pande. Skær hvidløg i tynde skiver og kom i panden. Steg det i maks. 1 minut, og kom så tomatpassata i sammen med oregano. Krydr med lidt salt og sort peber (nogle tomatpassataer har allerede salt tilsat). Lad det simre i panden, imens du koger raviolien efter pakkens anvisning. Tag den færdige ravioli op af gryden med en hulske og kom i panden med sovsen. Vend det forsigtigt sammen og server med friskrevet parmesan eller Grana Padano.
Energi pr. person: 2765KJ/660Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10 g.
Kulhydrat: 17,8 g.
Fedt: 11,6 g.