HjemOpskrifterRavioli med bacon- og tomatsovs

Ravioli med bacon- og tomatsovs

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 250 g bacontern
  • 4 dl mosede tomater
  • 1 spsk frisk oregano
  • 500 g frisk raviolier med ost
  • tilbehør: parmesanost

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Steg bacon sprød på en tør pande.

  • 2.
    Skær hvidløg i tynde skiver og kom i panden.

  • 3.
    Steg det i maks. 1 minut, og kom så tomatpassata i sammen med oregano.

  • 4.
    Krydr med lidt salt og sort peber (nogle tomatpassataer har allerede salt tilsat).

  • 5.
    Lad det simre i panden, imens du koger raviolien efter pakkens anvisning.

  • 6.
    Tag den færdige ravioli op af gryden med en hulske og kom i panden med sovsen.

  • 7.
    Vend det forsigtigt sammen og server med friskrevet parmesan eller Grana Padano.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8812 kj / 2106 kcal
Næringsindhold pr. 100g
762 kj / 182 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 22.7 %10.2 g
Kulhydrat: 36.4 %16.3 g
Fedt: 40.9 %8.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;