Rabarbertrifli

fork and spoon
Dessert
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

400 g rabarber

1/2 dl vand

1 dl rørsukker

1 vaniljestang

1 lille spsk. kartoffelmel

2 spsk. koldt vand

1/2 l piskefløde

150 g makroner

1 potte mynte

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Kog vand, sukker, vaniljekorn og vaniljestang op, tilsæt fintsnittet og rengjorte rabarber.
Kog dem ved medium varme i 2-4 minutter.
Tilsæt en jævning af kartoffelmel og vand og tag grøden af varmen.
Lad rabarbergrøden køle af og fjern vaniljestangen.
Pisk fløden til flødeskum.
Knus makronerne og bland dem med lidt finthakket mynte.
Læg flødeskum, knuste makroner og rabarbergrød lagvis i høje glas.
Slut af med lidt frisk mynte.