HjemOpskrifterRabarbertrifli

Rabarbertrifli

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g rabarber
  • ½ dl vand
  • 1 dl rørsukker
  • 1 vaniljestang
  • 1 spsk kartoffelmel
  • 2 spsk koldt vand
  • ½ liter Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 150 g makroner
  • 1 bæger mynte

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.

  • 2.
    Kog vand, sukker, vaniljekorn og vaniljestang op, tilsæt fintsnittet og rengjorte rabarber.

  • 3.
    Kog dem ved medium varme i 2-4 minutter.

  • 4.
    Tilsæt en jævning af kartoffelmel og vand og tag grøden af varmen.

  • 5.
    Lad rabarbergrøden køle af og fjern vaniljestangen.

  • 6.
    Pisk fløden til flødeskum.

  • 7.
    Knus makronerne og bland dem med lidt finthakket mynte.

  • 8.
    Læg flødeskum, knuste makroner og rabarbergrød lagvis i høje glas.

  • 9.
    Slut af med lidt frisk mynte.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11770 kj / 2813 kcal
Næringsindhold pr. 100g
933 kj / 223 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.3 g
Protein: 4.6 %2.5 g
Kulhydrat: 25.1 %13.8 g
Fedt: 70.3 %17.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;