Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Rabarbersuppe med havreknas
Rabarbersuppe med havreknas
Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Rabarbersuppe
600 g rabarber
6 tsk vaniljepasta
250 g sukker
1.4 liter vand
Havreknas
100 g grovvalsede havregryn
5 spsk flydende honning
1 tsk vaniljepasta
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Skær rabarberne i tynde skiver.
2.
Tag 150 g fra og kom resten i en gryde sammen med vand.
3.
Kog det sammen i 10-12 min.
4.
Sigt så suppen over i en ren gryde.
5.
Kassér de udkogte rabarbere (eller tilsæt sukker og brug det som topping til fx skyr).
6.
Kom vaniljepaste og sukker i suppen og varm det op, til sukkeret er opløst.
7.
Sluk for varmen og kom de resterende rabarberskiver i.
8.
Lad suppen køle helt ned i køleskabet.
9.
Til havreknas kommes havregryn i en lille bradepande med bagepapir i.
10.
Kom honning over og sæt bradepanden i ovnen ved 180°C i 5 min.
11.
Vend rundt i det og giv det 5-7- min. mere til havregrynene er gyldne.
12.
Lad det køle ned og bræk det i stykker.
13.
Servér rabarbersuppen iskold med havreknas og fx vaniljeis.
Forår
Sommer
Snacks
Dessert
Suppe
SPISETID opskrift
Søde sager
Dansk
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7654 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
306 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
3.5 %
0.6 g
Kulhydrat:
92.8 %
16.7 g
Fedt:
3.7 %
0.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;