HjemOpskrifterPullapart hvidløgsbrød med mozzarella og basilikum

Pullapart hvidløgsbrød med mozzarella og basilikum

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

5 personer
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 landbrød
  • 2 fed hvidløg
  • 0.5 dl olivenolie
  • salt og peber
  • 150 g revet mozzarellaost

Sådan gør du

  • 1.
    Skær tykke skiver to tredjedele igennem brødet på kryds og tværs.

  • 2.
    Hak basilikum fint, og bland med knust eller revet hvidløg og olivenolie.

  • 3.
    Krydr med godt med salt og peber.

  • 4.
    Kom osten ned i alle revnerne i brødet.

  • 5.
    Fordel herefter basilikumolien i revnerne.

  • 6.
    Bag eller grill brødet i 10-15 min. ved 200°C, og server det varmt, så osten er blød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3833 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1527 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 20 %18.0 g
Kulhydrat: 14.1 %12.7 g
Fedt: 65.9 %27.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;