Pork Roast med provencegrøntsager

fork and spoon
Hovedret
clock
60-90 min
Pork Roast med provencegrøntsager
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g Tulip Pork Roast
600 g kartofler
250 g tomater
1 squash
2 spsk olivenolie
2 kviste rosmarin
Salt og sort peber

Sådan gør du

Skrub eller skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Skær også tomater og squash i tynde skiver. Vend alle grøntsagerne med olie, rosmarinblade, salt og sort peber. Læg dem taglagt i et ovnfast fad og bag i 45 min. ved 200° C. Tilbered Pork Roast efter pakkens anvisning og server sammen med grøntsagerne.

Energi pr. person: 1660KJ/396Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 6,8 g.

Kulhydrat: 10,3 g.

Fedt: 3,1 g.