HjemOpskrifterPork Roast med provencegrøntsager

Pork Roast med provencegrøntsager

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 225 g Tulip Smokey pork shank
  • 600 g kartofler
  • 250 g tomater
  • 1 grøn squash
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 rosmarinkviste
  • salt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skrub eller skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.

  • 2.
    Skær også tomater og squash i tynde skiver.

  • 3.
    Vend alle grøntsagerne med olie, rosmarinblade, salt og sort peber.

  • 4.
    Læg dem taglagt i et ovnfast fad og bag i 45 min. ved 200° C.

  • 5.
    Tilbered Pork Roast efter pakkens anvisning og server sammen med grøntsagerne.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4282 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
385 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 18.4 %4.2 g
Kulhydrat: 47.6 %10.8 g
Fedt: 34 %3.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;