Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Porchetta med abrikos, parmaskinke og salvie
Porchetta med abrikos, parmaskinke og salvie
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
5 personer
salt og sort peber
1.5 kg (1 stk) pancetta (porchetta)
70 g parmaskinke
150 g tørrede abrikoser, skåret i små stykker
1 håndfuld frisk salvie
25 g parmigiano reggiano
bomuldssnor
Sådan gør du
1.
Læg kødet med sværen nedad, og krydr indersiden med salt og peber.
2.
Læg skinkeskiverne hen over kødet, og kom abrikoser, salvie og parmesan over.
3.
Rul kødet sammen, og bind det op med kødsnor.
4.
Læg porchettaen på en rist over et ovnfast fad.
5.
Krydr sværen med salt, og steg porchettaen ved 180°C i 1½ time.
6.
Hvis sværen ikke er helt sprød, kan du hæve temperaturen til 225°C de sidste 10-15 min.
SPISETID opskrift
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
27016 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1548 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.5 g
Protein:
16.7 %
15.2 g
Kulhydrat:
3.9 %
3.6 g
Fedt:
79.4 %
33.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;