Jul i MENY
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Porchetta med abrikos, parmaskinke og salvie

Bedømmelse (2)
90-120 min
5 personer

Ingredienser

1 stk. svinebryst til porchetta, ca. 1.500 g

Salt og sort peber

70 g parmaskinke

150 g tørrede abrikoser, skåret i små stykker

1 håndfuld salvieblade

25 g revet parmesan

Kødsnor

Om råvarerne

Læg kødet med sværen nedad, og krydr indersiden med salt og peber. Læg skinkeskiverne hen over kødet, og kom abrikoser, salvie og parmesan over. Rul kødet sammen, og bind det op med kødsnor.
Læg porchettaen på en rist over et ovnfast fad. Krydr sværen med salt, og steg porchettaen ved 180°C i 1½ time. Hvis sværen ikke er helt sprød, kan du hæve temperaturen til 225°C de sidste 10-15 min.

 

Energi pr. person: 3508KJ/838Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 16,7 g.
Kulhydrat: 4,9 g.
Fedt: 22,4 g.

Porchetta med abrikos, parmaskinke og salvie

Læg kødet med sværen nedad, og krydr indersiden med salt og peber. Læg skinkeskiverne hen over kødet, og kom abrikoser, salvie og parmesan over. Rul kødet sammen, og bind det op med kødsnor.
Læg porchettaen på en rist over et ovnfast fad. Krydr sværen med salt, og steg porchettaen ved 180°C i 1½ time. Hvis sværen ikke er helt sprød, kan du hæve temperaturen til 225°C de sidste 10-15 min.

 

Energi pr. person: 3508KJ/838Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 16,7 g.
Kulhydrat: 4,9 g.
Fedt: 22,4 g.