HjemOpskrifterPorchetta med abrikos, parmaskinke og salvie

Porchetta med abrikos, parmaskinke og salvie

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

5 personer
  • salt og sort peber
  • 1.5 kg (1 stk) pancetta (italiensk, krydret, lufttørret grisebryst) (porchetta)
  • 70 g parmaskinke
  • 150 g tørrede abrikoser, skåret i små stykker
  • 1 håndfuld frisk salvie
  • 25 g parmesanost
  • bomuldssnor

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Læg kødet med sværen nedad, og krydr indersiden med salt og peber.

  • 2.
    Læg skinkeskiverne hen over kødet, og kom abrikoser, salvie og parmesan over.

  • 3.
    Rul kødet sammen, og bind det op med kødsnor.

  • 4.
    Læg porchettaen på en rist over et ovnfast fad.

  • 5.
    Krydr sværen med salt, og steg porchettaen ved 180°C i 1½ time.

  • 6.
    Hvis sværen ikke er helt sprød, kan du hæve temperaturen til 225°C de sidste 10-15 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
27016 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1548 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 16.7 %15.2 g
Kulhydrat: 3.9 %3.6 g
Fedt: 79.4 %33.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;