Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Them Andelsmejeri
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Pocheret æg med grønne asparges, avocado og rugbrødsknas
Pocheret æg med grønne asparges, avocado og rugbrødsknas
Måltidstype:
Morgenmad & Brunch
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
200 g grønne asparges
1 hjertesalat
2 avocadoer
4 tsk ristede sesamfrø
50 g rugbrødschips med salt i mindre stykker
1 dl hakket brøndkarse
4 tsk jomfruolivenolie
flagesalt og friskkværnet sort peber
Pocherede æg
4 store æg
1 liter vand
3 spsk eddike
Sådan gør du
1.
Knæk bunden af de grønne asparges, og lad dem blanchere i kogende vand i ca. 1 minut.
2.
Skyl dem derefter i koldt vand, og lad dem dryppe af.
3.
Snit hjertesalaten i tynde strimler.
4.
Halvér hver avocado, fjern stenen og skær hver halvdel i skiver.
5.
Kom 1 liter vand i en lav gryde, og tilsæt eddike.
6.
Varm det op til lige under kogepunktet.
7.
Udklæk ét æg på en underkop, og fjern evt. tynd æggehvide med et stykke køkkenrulle.
8.
Rør rundt i vandet med en ske eller et piskeris, til vandet snurrer rundt.
9.
Hæld forsigtigt ægget i vandet.
10.
Saml forsigtigt æggehviden med en spiseske.
11.
Lad det koge i ca. 3 minutter, så blommen stadig er helt blød.
12.
Tag forsigtigt ægget op med en hulske, og læg det på en tallerken.
13.
Gentag med de øvrige æg.
14.
Anret hver tallerken med strimler af hjertesalat, blancheret asparges, avocadoskiver og et pocheret æg.
15.
Top med ristede sesamfrø, rugbrødsknas og brøndkarse.
16.
Dryp med olivenolie, og drys flagesalt og sort peber på toppen.
Grøntsager
Vegetar
Morgenmad & Brunch
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5442 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
275 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
13.9 %
2.3 g
Kulhydrat:
11.5 %
1.9 g
Fedt:
74.6 %
5.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;