Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Pocheret æg med grønne asparges, avocado og rugbrødsknas
Pocheret æg med grønne asparges, avocado og rugbrødsknas
Måltidstype:
Morgenmad & Brunch
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
200 g grønne asparges
1 hjertesalat
2 avocadoer
4 tsk ristede sesamfrø
50 g rugbrødschips med salt i mindre stykker
1 dl hakket brøndkarse
4 tsk jomfruolivenolie
flagesalt og friskkværnet sort peber
Pocherede æg
4 store æg
1 liter vand
3 spsk eddike
SÅDAN GØR DU
1.
Knæk bunden af de grønne asparges, og lad dem blanchere i kogende vand i ca. 1 minut.
2.
Skyl dem derefter i koldt vand, og lad dem dryppe af.
3.
Snit hjertesalaten i tynde strimler.
4.
Halvér hver avocado, fjern stenen og skær hver halvdel i skiver.
5.
Kom 1 liter vand i en lav gryde, og tilsæt eddike.
6.
Varm det op til lige under kogepunktet.
7.
Udklæk ét æg på en underkop, og fjern evt. tynd æggehvide med et stykke køkkenrulle.
8.
Rør rundt i vandet med en ske eller et piskeris, til vandet snurrer rundt.
9.
Hæld forsigtigt ægget i vandet.
10.
Saml forsigtigt æggehviden med en spiseske.
11.
Lad det koge i ca. 3 minutter, så blommen stadig er helt blød.
12.
Tag forsigtigt ægget op med en hulske, og læg det på en tallerken.
13.
Gentag med de øvrige æg.
14.
Anret hver tallerken med strimler af hjertesalat, blancheret asparges, avocadoskiver og et pocheret æg.
15.
Top med ristede sesamfrø, rugbrødsknas og brøndkarse.
16.
Dryp med olivenolie, og drys flagesalt og sort peber på toppen.
Grøntsager
Vegetar
Morgenmad & Brunch
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8463 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
428 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
11.9 %
3.0 g
Kulhydrat:
23.9 %
6.0 g
Fedt:
64.2 %
7.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;