Pizza-pølsehorn med tomat og mozzarella

fork and spoon
Snacks
clock
120+ min
Pizza-pølsehorn med tomat og mozzarella
Del med en ven

Ingredienser

9 personer

Antal: 24 stk.

 

25 g gær

4 dl lunkent vand

100 g yoghurt naturel

1 tsk. sukker

15 g salt

1 æg

50 g fuldkornshvedemel.

ca. 800 g hvedemel

150 g tomatsovs/pastasovs

150 g revet mozzarella

12 wienerpølser

1 æg til pensling

Sådan gør du

Opløs gæren i vand og rør yoghurt, sukker, salt og æg i. Tilsæt begge slags mel og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve i skålen med plastfolie eller et fugtigt klæde over i 1½ time. Rul dejen ud til et stort rektangel og skær det i 24 firkanter. Smør lidt tomatsovs på midten af hvert stykke og drys med lidt ost. Læg en pølse på og fold dejen indover. Knib dejen sammen og læg pølsehornene med lukningen nedad på to bageplader med bagepapir på. Lad dem efterhæve i 30 min. Pensl med sammenpisket æg. Bag pølsehornene ved 200°C i 15 min.

 

Energi pr. person: 943KJ/225Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,9 g.
Kulhydrat: 25,6 g.
Fedt: 9,3 g.