HjemOpskrifterPizza-pølsehorn med tomat og mozzarella

Pizza-pølsehorn med tomat og mozzarella

Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

9 personer
  • 25 g gær
  • 4 dl lunkent vand
  • 100 g yoghurt naturel
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk salt
  • 1 æg + 1 æg gemmes til pensling
  • ca. 800 g 1/2 x hvedemel og 1/2 x fuldkornshvedemel
  • 1.5 dl tomatsauce /pastasauce
  • 150 g revet mozzarellaost
  • 12 wienerpølser

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Opløs gæren i vand og rør yoghurt, sukker, salt og æg i.

  • 2.
    Tilsæt mel og ælt dejen godt igennem. Gem evt. lidt mel til når den rulles ud.

  • 3.
    Lad dejen hæve i skålen med plastfolie eller et fugtigt klæde over i 1½ time.

  • 4.
    Rul dejen ud til et stort rektangel og skær det i 24 firkanter.

  • 5.
    Smør lidt tomatsovs på midten af hvert stykke og drys med lidt ost.

  • 6.
    Læg en pølse på og fold dejen indover.

  • 7.
    Knib dejen sammen og læg pølsehornene med lukningen nedad på to bageplader med bagepapir på.

  • 8.
    Lad dem efterhæve i 30 min.

  • 9.
    Pensl med sammenpisket æg.

  • 10.
    Bag pølsehornene ved 200°C i 15 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
21757 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
880 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.8 g
Protein: 16.9 %8.8 g
Kulhydrat: 43.5 %22.5 g
Fedt: 39.6 %9.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;