Pizza bianca med kartofler, bacon, rabarber og rosmarin

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

20 g gær

3 dl lunkent vand

1 tsk groft salt

Ca. 400 g durummel

150 g mascarpone

200 g kartofler

125 g bacon i skiver

150 g rabarber

1 kvist frisk rosmarin

Salt og sort peber

2 spsk olivenolie

Sådan gør du

Opløs gæren i vandet og rør 1 tsk salt i. Rør melet i og ælt dejen til den er elastisk og smidig. Lad dejen hæve et lunt sted i 1 time. Slå dejen ned og rul den ud til 2 pizzabunde. Smør mascarponen over. Vask kartoflerne, skær dem i meget tynde skiver og fordel dem over pizzaerne. Krydr med salt og peber og læg så baconskiver på. Skær rabarber i mindre stykker og kom dem øverst på pizzaerne. Dryp med lidt olie og nålene fra rosmarinen. Bages ved 250 °C i ca. 12 min.

 

 

Energi pr. person: 2930KJ/700Kcal. 

 

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 6,1 g.

Kulhydrat: 24,3 g.

 Fedt: 8,8 g.