HjemOpskrifterPizza bianca med kartofler, bacon, rabarber og rosmarin

Pizza bianca med kartofler, bacon, rabarber og rosmarin

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 20 g gær
  • 3 dl lunkent vand
  • 1 tsk groft salt
  • ca. 400 g durummel
  • 150 g mascarpone
  • 200 g kartofler
  • 125 g bacon
  • 150 g rabarber
  • 1 frisk rosmarinkvist
  • salt og sort peber
  • 2 spsk olivenolie

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Opløs gæren i vandet og rør 1 tsk salt i.

  • 2.
    Rør melet i og ælt dejen til den er elastisk og smidig.

  • 3.
    Lad dejen hæve et lunt sted i 1 time.

  • 4.
    Slå dejen ned og rul den ud til 2 pizzabunde.

  • 5.
    Smør mascarponen over.

  • 6.
    Vask kartoflerne, skær dem i meget tynde skiver og fordel dem over pizzaerne.

  • 7.
    Krydr med salt og peber og læg så baconskiver på.

  • 8.
    Skær rabarber i mindre stykker og kom dem øverst på pizzaerne.

  • 9.
    Dryp med lidt olie og nålene fra rosmarinen.

  • 10.
    Bages ved 250 °C i ca. 12 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11575 kj / 2766 kcal
Næringsindhold pr. 100g
837 kj / 200 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 12.8 %6.3 g
Kulhydrat: 48.2 %23.7 g
Fedt: 39 %8.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;