4 personer
3 stk. stegte afkølede kyllingebryster (ca. 300 g)
½ tsk. oregano
½ tsk. seasalt
2 spsk. olivenolie
6 stk. pitabrød (480 g)
100 g fint snittet spidskål
3 spsk. citronsaft
1 spsk. revet citron
Skal af usprøjtet citron
Græsk dressing
3 dl yoghurt natural 3,5 %
2 fed hvidløg, knust
1/2 tsk. chili, sambal oelek
3 spsk. hakket oregano
¼ tsk. salt
Skær afkølet stegt kylling i skiver, vend med tørret oregano, seasalt og olivenolie.
Lav en dressing med yoghurt, hvidløg, chili, oregano og salt.
Bland spidskål med citronsaft og citronskal.
Lun pitabrødet efter forskriften. Skær toppen af. Kom 2 spsk. dressing i hver pitabrød.
Bland kylling med kål og kom det i pitabrødet. Pak dem evt. det ind i madpakkepapir.
Energi pr. person:
2116 kJ (504 kcal)
Energifordeling pr. 100g:
Protein: 23,5 %
Fedt: 25 %
Kulhydrat: 51,5 %