HjemOpskrifterPita med kylling og græsk dressing

Pita med kylling og græsk dressing

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 stegte afkølede kyllingebryst (ca. 300 g)
  • 0.5 tsk tørret oregano
  • 0.5 tsk havsalt
  • 2 spsk olivenolie
  • 6 pitabrød (480 g)
  • 100 g fintsnittet spidskål
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk revet citronskal (usprøjtet)
    græsk dressing:
    • 3 dl Arla® Laktosefri yoghurt naturel 1,5%
    • 2 fed hvidløg, knust
    • 0.5 tsk chili, sambal oelek
    • 3 tsk hakket tørret oregano
    • 0.25 tsk salt

    Sådan gør du

    • 1.
      Skær afkølet stegt kylling i skiver, vend med tørret oregano, seasalt og olivenolie.

    • 2.
      Lav en dressing med yoghurt, hvidløg, chili, oregano og salt.

    • 3.
      Bland spidskål med citronsaft og citronskal.

    • 4.
      Lun pitabrødet efter forskriften.

    • 5.
      Skær toppen af.

    • 6.
      Kom 2 spsk. dressing i hver pitabrød.

    • 7.
      Bland kylling med kål og kom det i pitabrødet.

    • 8.
      Pak dem evt. det ind i madpakkepapir.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    7717 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    611 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.6 g
    Protein: 29.9 %10.8 g
    Kulhydrat: 50.1 %18.0 g
    Fedt: 20 %3.3 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;