Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Pita med kylling og græsk dressing

0-30 min
4 personer

Ingredienser

3 stk. stegte afkølede kyllingebryster (ca. 300 g)
½ tsk. oregano
½ tsk. seasalt
2 spsk. olivenolie
6 stk. pitabrød (480 g)
100 g fint snittet spidskål
3 spsk. citronsaft
1 spsk. revet citron
Skal af usprøjtet citron

Græsk dressing

3 dl yoghurt natural 3,5 %
2 fed hvidløg, knust
1/2 tsk. chili, sambal oelek
3 spsk. hakket oregano
¼ tsk. salt

Om råvarerne

Skær afkølet stegt kylling i skiver, vend med tørret oregano, seasalt og olivenolie.

Lav en dressing med yoghurt, hvidløg, chili, oregano og salt.

Bland spidskål med citronsaft og citronskal.

Lun pitabrødet efter forskriften. Skær toppen af.  Kom 2 spsk. dressing i hver pitabrød.

Bland kylling med kål og kom det i pitabrødet. Pak dem evt. det ind i madpakkepapir.

 

Energi pr. person:
2116 kJ (504 kcal)

Energifordeling pr. 100g:
Protein: 23,5 %
Fedt: 25 %
Kulhydrat: 51,5 %

Skær afkølet stegt kylling i skiver, vend med tørret oregano, seasalt og olivenolie.

Lav en dressing med yoghurt, hvidløg, chili, oregano og salt.

Bland spidskål med citronsaft og citronskal.

Lun pitabrødet efter forskriften. Skær toppen af.  Kom 2 spsk. dressing i hver pitabrød.

Bland kylling med kål og kom det i pitabrødet. Pak dem evt. det ind i madpakkepapir.

 

Energi pr. person:
2116 kJ (504 kcal)

Energifordeling pr. 100g:
Protein: 23,5 %
Fedt: 25 %
Kulhydrat: 51,5 %