Meny.dk
KØB VIN
Mad Ud Af Huset
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Festbuffet
Nytårsmenu 2025
Julefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
OMHU produkter
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Hjem
Opskrifter
Pasta Pomodoro
Pasta Pomodoro
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
pomodoro-sauce:
2 små løg
4 fed hvidløg
3 tomater
2 spsk olivenolie
2 spsk frisk timian
0.5 lille rød chilipeber
1 tsk sukker
1 spsk hvid balsamicoeddike
1 dåse flået tomat
2 dl vand
1 tsk havsalt
pynt:
50 g revet parmigiano reggiano
1 dl frisk basilikum
Sådan gør du
1.
Hak løg, hvidløg og tomater groft.
2.
Varm en gryde op med olivenolie og sauter løg under omrøring i ca. 5 minutter, til de er glaserede.
3.
Kom hvidløg, tomater, frisk timian, rød chili og sukker i og rør det rundt i 1-2 minutter.
4.
Kom balsamicoeddiken ved og lad det bruse af i 1 minut.
5.
Kom flåede tomater og vand i og lad det småsimre i 10 minutter uden låg.
6.
Blend tomatblandingen med en stavblender og smag til med salt.
7.
Kog spaghetti al dente i kogende vand tilsat salt.
8.
Si vandet fra med en sigte, og kom spaghetti tilbage i gryden.
9.
Vend tomatsaucen godt sammen med spaghettien og servér straks på lune tallerkener.
10.
Anret med revet parmesanost og frisk basilikum.
Klima Kærlig opskrift
Pastaret
Frokost
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2701 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
243 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
17.5 %
2.5 g
Kulhydrat:
24.1 %
3.5 g
Fedt:
58.4 %
3.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Tilgængelighedserklæring
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;