Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Pasta med nordisk pesto og sugarsnaps
Pasta med nordisk pesto og sugarsnaps
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 spsk klippet purløg
1 bundt bredbladet persille
20 g solsikkekerner
75 g revet vesterhavsost
0.5 dl koldpresset rapsolie
1 spsk æblecidereddike
salt og sort peber
150 g sukkerærter
400 g tørret spaghetti
Sådan gør du
1.
Kom persille i en blender sammen med purløg, solsikkekerner, ost, olie og eddike.
2.
Blend det til en grov pesto og smag til med salt og peber.
3.
Brug evt. en smule vand til at løsne pestoen lidt op, hvis den er for tyk.
4.
Kog en stor gryde med vand op og tilsæt 1 spsk groft salt.
5.
Kom spaghettien i og kog den al dente.
6.
Kom sugar snap ærter i et dørslag og skyl med koldt vand.
7.
Lad dem ligge der.
8.
Gem 1½ dl af pastavandet og hæld pastaen i dørslaget, oven i ærterne.
9.
Kom pasta og ærter tilbage i gryden og vend sammen med pestoen og pastavandet.
10.
Server med det samme, evt. med ekstra revet ost.
Pastaret
SPISETID opskrift
Vegetar
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9810 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1272 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.6 g
Protein:
14.4 %
10.8 g
Kulhydrat:
52.4 %
39.2 g
Fedt:
33.2 %
11.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;