HjemOpskrifterPasta med kidneybønner, græskar og rosmarin

Pasta med kidneybønner, græskar og rosmarin

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 0.5 butternut squash
  • 1 dåse kidneybønne
  • 2 kviste frisk rosmarin
  • 2 spsk olivenolie + til servering
  • salt og sort peber
  • 250 g friske mozzarella oste eller burrata
  • 1 håndfuld revet parmigiano reggiano
  • 500 g frisk fettuccine

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Skræl squashen og skær den i tern på 2x2 cm.

  • 2.
    Kom kidneybønnerne i en sigte og skyl dem med koldt vand.

  • 3.
    Kom dem i et ovnfast fad sammen med squash.

  • 4.
    Riv nålene af rosmarinen og vend dem med squash og kidneybønner samt 2 spsk. olivenolie.

  • 5.
    Krydr med salt og peber og bag det ved 200 °C i 25 min.

  • 6.
    Kog pastaen efter pakkens anvisning og gem 1 dl af kogevandet.

  • 7.
    Vend pasta sammen med bagt squash og bønner samt det gemte kogevand.

  • 8.
    Server med frisk mozzarella eller burrata, et dryp olivenolie og revet parmesan.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14677 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
826 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.1 g
Protein: 18.6 %9.0 g
Kulhydrat: 51.8 %25.2 g
Fedt: 29.6 %6.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;