HjemOpskrifterPasta med grøntsager fra skuffen

Pasta med grøntsager fra skuffen

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 3 stk. porretop
  • 1 broccoli
  • 300 g blandede rodfrugter fx. pastinak og gulerod
  • stænglerne fra 1 bundt bredbladet persille (hak bladene til pynt på toppen)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 dåser hakkede tomater
  • salt og sort peber
  • 400 g frisk pasta
    Pynt:
    • parmesanost

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Skræl broccolistokken og skær den i små tern.

    • 2.
      Skær porretoppe i tynde skriver.

    • 3.
      Skræl og riv rodfrugterne og hak persillestængler.

    • 4.
      Hak hvidløg fint.

    • 5.
      Varm olien i en gryde og kom broccoli, porre og persillestængler i.

    • 6.
      Steg det i et par minutter og tilsæt så hvidløg og steg videre i et minut.

    • 7.
      Kom hakkede tomater i og krydr med salt og peber.

    • 8.
      Lad sovsen simre i 15 min.

    • 9.
      Kog pastaen efter pakkens anvisning og server med grøntsagssovsen og revet parmesan.

    • 10.
      Pynt med de hakkede persilleblade.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    4396 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    241 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 2.2 g
    Protein: 19.1 %2.7 g
    Kulhydrat: 59.9 %8.5 g
    Fedt: 21 %1.4 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;