Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Pasta med grøntsager fra skuffen

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 broccolistok

3 porretoppe

300 g blandede rodfrugter fx pastinak og gulerod

Stænglerne fra 1 bdt bredbladet persille (hak bladene til pynt på toppen)

1 fed hvidløg

1 spsk olivenolie

2 dåser hakkede tomater

Salt og sort peber

400 g pasta

Tilbehør: parmesanost

Om råvarerne

Skræl broccolistokken og skær den i små tern. Skær porretoppe i tynde skriver. Skræl og riv rodfrugterne og hak persillestængler. Hak hvidløg fint. Varm olien i en gryde og kom broccoli, porre og persillestængler i. Steg det i et par minutter og tilsæt så hvidløg og steg videre i et minut. Kom hakkede tomater i og krydr med salt og peber. Lad sovsen simre i 15 min. Kog pastaen efter pakkens anvisning og server med grøntsagssovsen og revet parmesan. Pynt med de hakkede persilleblade. 

 

Energi pr. person: 600KJ/143Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 1,8 g.
Kulhydrat: 6,4 g.
Fedt: 1,1 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
pasta_med_groentsager

Skræl broccolistokken og skær den i små tern. Skær porretoppe i tynde skriver. Skræl og riv rodfrugterne og hak persillestængler. Hak hvidløg fint. Varm olien i en gryde og kom broccoli, porre og persillestængler i. Steg det i et par minutter og tilsæt så hvidløg og steg videre i et minut. Kom hakkede tomater i og krydr med salt og peber. Lad sovsen simre i 15 min. Kog pastaen efter pakkens anvisning og server med grøntsagssovsen og revet parmesan. Pynt med de hakkede persilleblade. 

 

Energi pr. person: 600KJ/143Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 1,8 g.
Kulhydrat: 6,4 g.
Fedt: 1,1 g.