HjemOpskrifterPasta med grøntsager fra skuffen

Pasta med grøntsager fra skuffen

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 3 stk. porretop
  • 1 broccoli
  • 300 g blandede rodfrugter fx. pastinak og gulerod
  • stænglerne fra 1 bundt bredbladet persille (hak bladene til pynt på toppen)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 dåser hakkede tomater
  • salt og sort peber
  • 400 g frisk pasta
Pynt:
  • parmesanost

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skræl broccolistokken og skær den i små tern.

  • 2.
    Skær porretoppe i tynde skriver.

  • 3.
    Skræl og riv rodfrugterne og hak persillestængler.

  • 4.
    Hak hvidløg fint.

  • 5.
    Varm olien i en gryde og kom broccoli, porre og persillestængler i.

  • 6.
    Steg det i et par minutter og tilsæt så hvidløg og steg videre i et minut.

  • 7.
    Kom hakkede tomater i og krydr med salt og peber.

  • 8.
    Lad sovsen simre i 15 min.

  • 9.
    Kog pastaen efter pakkens anvisning og server med grøntsagssovsen og revet parmesan.

  • 10.
    Pynt med de hakkede persilleblade.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7169 kj / 1714 kcal
Næringsindhold pr. 100g
345 kj / 83 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 21.1 %4.3 g
Kulhydrat: 62.6 %12.7 g
Fedt: 16.3 %1.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;