HjemOpskrifterPasta Bolognese med gris og gremolata

Pasta Bolognese med gris og gremolata

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 400 g tørret pasta (fx fusilli)
  • 400 g hakket grisekød
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 glas Dolmio Bolognese Original tomatsauce
  • 1 bundt bredbladet persille
  • 1 fed hvidløg
  • Revet citronskal (usprøjtet) fra 1 citron
  • Friskkværnet sort peber
  • salt

Sådan gør du

Fremgangmåde
  • 1.
    Kog pastaen i velsaltet vand til den er al dente.

  • 2.
    Varm imens olien i en pande og brun kødet, mens det hakkes i stykker med en spatel.

  • 3.
    Når kødet er godt brunet, tilsættes saucen.

  • 4.
    Lad det simre, mens pastaen koges færdig.

  • 5.
    Hak imens persillen fint og hak hvidløg meget fint til gremolataen.

  • 6.
    Bland persille og hvidløg sammen med citronskal og krydr med lidt salt og friskkværnet sort peber.

  • 7.
    Sigt vandet fra pastaen og gem 1½ dl af pastavandet.

  • 8.
    Vend pasta og sauce sammen med pastavandet og servér toppet med gremolataen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9856 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
772 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 24.1 %10.9 g
Kulhydrat: 54.9 %25.0 g
Fedt: 21 %4.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;