Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Pasta med bagt hokkaido, tomater, salvie og ricotta
Pasta med bagt hokkaido, tomater, salvie og ricotta
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
0.5 hokkaido græskar
250 g cherrytomater
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 stilk frisk salvie
salt
sort peber
400 g Penne pasta
150 g ricotta
Tilbehøb
olivenolie
parmigiano reggiano
Sådan gør du
1.
Skræl græskarret, og skær det i grove tern.
2.
Halvér tomaterne, og vend dem og græskarret med knust hvidløg, olie og iturevne salvieblade.
3.
Krydr med salt og peber, og bred det ud i et ovnfast fad.
4.
Bages i 20 min. ved 190°C.
5.
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
6.
Gem 1½ dl af kogevandet, inden det sigtes fra.
7.
Vend pastaen med de bagte grøntsager og ricotta.
8.
Brug kogevandet til at løsne op i pastaen.
9.
Server med et dryp god olivenolie og revet parmesan.
Pastaret
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1904 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
150 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
19.6 %
1.7 g
Kulhydrat:
24.6 %
2.2 g
Fedt:
55.8 %
2.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;