Pasta med bagt hokkaido, tomater, salvie og ricotta

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Pasta med bagt hokkaido, tomater, salvie og ricotta
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

½ hokkaido-græskar

250 g cherrytomater

1 fed hvidløg

1 spsk. olivenolie

1 håndfuld frisk salvie

Salt og sort peber

400 g pasta, f.eks. penne

150 g ricotta

 

Tilbehør: olivenolie og parmesan
 

Sådan gør du

Skræl græskarret, og skær det i grove tern. Halvér tomaterne, og vend dem og græskarret med knust hvidløg, olie og iturevne salvieblade. Krydr med salt og peber, og bred det ud i et ovnfast fad. Bages i 20 min. ved 190°C. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Gem 1½ dl af kogevandet, inden det sigtes fra. Vend pastaen med de bagte grøntsager og ricotta. Brug kogevandet til at løsne op i pastaen. Server med et dryp god olivenolie og revet parmesan.

 

Energi pr. person: 1998KJ/477Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 6,3 g. 
Kulhydrat: 26,7 g. 
Fedt: 2,1 g.