HjemOpskrifterPasta med bagt hokkaido, tomater, salvie og ricotta

Pasta med bagt hokkaido, tomater, salvie og ricotta

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 0.5 hokkaido græskar
  • 250 g cherrytomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stilk frisk salvie
  • salt
  • sort peber
  • 400 g Penne pasta
  • 150 g ricotta
Tilbehøb
  • olivenolie
  • parmigiano reggiano

Sådan gør du

  • 1.
    Skræl græskarret, og skær det i grove tern.

  • 2.
    Halvér tomaterne, og vend dem og græskarret med knust hvidløg, olie og iturevne salvieblade.

  • 3.
    Krydr med salt og peber, og bred det ud i et ovnfast fad.

  • 4.
    Bages i 20 min. ved 190°C.

  • 5.
    Kog pastaen efter pakkens anvisning.

  • 6.
    Gem 1½ dl af kogevandet, inden det sigtes fra.

  • 7.
    Vend pastaen med de bagte grøntsager og ricotta.

  • 8.
    Brug kogevandet til at løsne op i pastaen.

  • 9.
    Server med et dryp god olivenolie og revet parmesan.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1904 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
150 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 19.6 %1.7 g
Kulhydrat: 24.6 %2.2 g
Fedt: 55.8 %2.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;