Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Pasta aglio e olio med ost, citron og pistacienødder
Pasta aglio e olio med ost, citron og pistacienødder
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 fed hvidløg
1 rød chilipeber
1 tsk friskkværnet sort peber
3 spsk olivenolie
400 g tørret spaghetti af god kvalitet
1 håndfuld persille (hakket)
0.5 tsk salt
Topping
170 g parmigiano reggiano
1 citron
2 spsk ristede pinjekerner
2 spsk grofthakkede pistacienødder
Sådan gør du
1.
Snit hvidløg i meget tynde skiver, og hak chili fint.
2.
Sautér forsigtigt hvidløg, chili og friskkværnet sort peber i olie på en pande ved medium varme.
3.
Kog din spaghetti i rigeligt saltet vand efter pakkens anvisninger, og bland derefter med hvidløg og chiliolie.
4.
Smag til med hakket persille og salt.
5.
Anret spaghettien i dybe tallerkener, og top med rigelig revet ost, revet citronskal, ristede pinjekerner og pistacienødder.
6.
Server straks, og nyd denne lækre og nemme pastaret.
7.
Tip: Tilføj vannameirejer og palmekål for at skabe en helt ny version af pastaretten. Det smager fantastisk!
Italiensk
Pastaret
Vegetar
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11910 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1393 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.8 g
Protein:
17.2 %
14.1 g
Kulhydrat:
45.3 %
37.1 g
Fedt:
37.5 %
14.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;