Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Påskekage med citron og hvid chokoladecreme
Påskekage med citron og hvid chokoladecreme
Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
120+ min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
200 g blødt smør
200 g sukker
200 g marcipan
4 æg
60 g hvedemel
1.5 citroner (usprøjtede) (fintrevet skal herfra)
Hvid chokoladecreme
200 g hvid chokolade
4 dl fløde
2 blade husblas
1 vaniljestang
2 spsk citronsaft
Pynt
chokolade i påskelook. Fx farverige påskeæg
Sådan gør du
1.
Pisk smør og sukker lyst og luftigt.
2.
Riv marcipan fint, og pisk det sammen med smør og sukker.
3.
Pisk et æg i og tilsæt herefter halvdelen af melet.
4.
Pisk resten af æggene i et ad gangen.
5.
Tilsæt resten af melet og fintrevet citronskal.
6.
Pisk til en ensartet dej.
7.
Beklæd en springform på 20 cm. med bagepapir i bunden, og hæld dejen i.
8.
Bag ved 175 °C i 40 minutter.
9.
Lad kagen køle af og befri den herefter fra formen.
Hvid chokoladereme
1.
Opblød husblas i koldt vand.
2.
Hak hvid chokolade fint.
3.
Flæk vaniljestangen, skrab vaniljen ud og kom det i en skål med den hakkede chokolade.
4.
Kom citronsaft og fløde i en kasserolle.
5.
Varm det op og smelt husblas heri.
6.
Hæld blandingen med fløde, citron og husblas over den hakkede chokolade med vanilje.
7.
Rør med en dejskraber i midten til det samler sig til en ensartet creme.
8.
Kom husholdningsfilm på helt ned til cremen og sæt den på køl i mindst 3 timer, men gerne natten over.
9.
Pisk herefter cremen til en fast, men blød konsistens.
10.
Smør cremen ud på kagen og pynt med små påskeæg i forskellige farver og størrelser.
Forår
Kager
Brød og kager
Påske
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
20737 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1224 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
5.5 %
4.0 g
Kulhydrat:
39 %
28.1 g
Fedt:
55.5 %
18.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;