HjemOpskrifterParmaskinke med grillede nektariner, mozzarella/burrata, tomater og salat

Parmaskinke med grillede nektariner, mozzarella/burrata, tomater og salat

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 spsk olivenolie
  • 3 nektariner
  • salt
  • sort peber
  • 300 g tomater
  • 150 g babysalatblade
  • 1 bundt frisk kørvel
  • 80 g parmaskinke
  • 2 friske mozzarella oste
  • 3 spsk mørk balsamicoeddike

Sådan gør du

  • 1.
    Halvér nektarinerne/fersknerne, og fjern stenen.

  • 2.
    Skær dem i kvarte.

  • 3.
    Brug 1 spsk. olivenolie til at pensle skærefladerne med.

  • 4.
    Krydr med lidt salt og peber, og grill frugten på skæresiden i 1-2 minutter, til der kommer grillstriber.

  • 5.
    Skær tomater i halve eller både.

  • 6.
    Arranger salaten på et fad sammen med kørvel og tomater, og læg parmaskinke og mozzarella ved.

  • 7.
    Del evt. mozzarellaen i halve eller kvarte stykker.

  • 8.
    Tilføj de grillede frugter, og dryp med resten af olivenolien samt balsamicoeddike.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7002 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
520 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 16.4 %5.0 g
Kulhydrat: 17.9 %5.5 g
Fedt: 65.7 %9.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;