HjemOpskrifterPankopaneret wienerschnitzel med asiatisk nudelsalat

Pankopaneret wienerschnitzel med asiatisk nudelsalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 dl hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk korianderfrø
  • 3 dl pankorasp
  • 4 æg
  • 4 kalveschnitzler
  • 3 dl rapsolie
Nudelsalat
  • 200 g hvedenudler
  • 4 gulerødder
  • 200 g asparges broccoli
  • 5 forårsløg
  • 1 dl peanuts
  • 0.5 dl olivenolie
  • 1 limefrugt
  • 1 håndfuld frisk koriander
Dressing
  • 1 limefrugt
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1 tsk revet frisk ingefær
  • 1 dl sød chilisauce
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 tsk sesamolie

Sådan gør du

  • 1.
    Bland salt, hvedemel og korianderfrø i en stor skål.

  • 2.
    Bland panko-rasp og sesamfrø i en anden skål.

  • 3.
    Pisk æggene op i en tredje stor skål.

  • 4.
    Dyp hver wienerschnitzel i melblandingen, derefter i æggene og til sidst i panko-blandingen.

  • 5.
    Varm en stor pande op med olie, og steg forsigtigt to schnitzler ad gangen.

  • 6.
    Steg dem, til de er gyldenbrune på hver side.

  • 7.
    Når schnitzlerne er stegt, lægges de på en bagerist, så de forbliver sprøde.

  • 8.
    Drys evt. med ekstra salt.

  • 9.
    Kog nudlerne efter pakkens anvisning.

  • 10.
    Skræl og skær gulerødder i tynde strimler, og skær aspargesbroccoli og forårsløg i mindre stykker.

  • 11.
    Knus peanuts groft i en morter, og skær limefrugten i både.

  • 12.
    Sautér gulerødder, aspargesbroccoli og forårsløg hurtigt på en varm pande med lidt fedtstof.

  • 13.
    Vend nudlerne i til sidst.

  • 14.
    Rør skal og saft fra en lime sammen med et revet fed hvidløg, revet ingefær, sød chilisauce, sojasauce og sesamolie.

  • 15.
    Anret nudelsalaten sammen med sprøde wienerschnitzler, og pynt med koriander, peanuts og lime.

  • 16.
    Servér dressingen ved siden af.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
23805 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
935 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 15.3 %8.4 g
Kulhydrat: 21.4 %11.8 g
Fedt: 63.3 %16.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;