Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Pankopaneret wienerschnitzel med asiatisk nudelsalat
Pankopaneret wienerschnitzel med asiatisk nudelsalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
3 dl hvedemel
1 tsk salt
1 tsk korianderfrø
3 dl pankorasp
4 æg
4 kalveschnitzler
3 dl rapsolie
Nudelsalat
200 g hvedenudler
4 gulerødder
200 g asparges broccoli
5 forårsløg
1 dl peanuts
0.5 dl olivenolie
1 limefrugt
1 håndfuld frisk koriander
Dressing
1 limefrugt
1 lille fed hvidløg
1 tsk revet frisk ingefær
1 dl sød chilisauce
2 spsk sojasauce
1 tsk sesamolie
Sådan gør du
1.
Bland salt, hvedemel og korianderfrø i en stor skål.
2.
Bland panko-rasp og sesamfrø i en anden skål.
3.
Pisk æggene op i en tredje stor skål.
4.
Dyp hver wienerschnitzel i melblandingen, derefter i æggene og til sidst i panko-blandingen.
5.
Varm en stor pande op med olie, og steg forsigtigt to schnitzler ad gangen.
6.
Steg dem, til de er gyldenbrune på hver side.
7.
Når schnitzlerne er stegt, lægges de på en bagerist, så de forbliver sprøde.
8.
Drys evt. med ekstra salt.
9.
Kog nudlerne efter pakkens anvisning.
10.
Skræl og skær gulerødder i tynde strimler, og skær aspargesbroccoli og forårsløg i mindre stykker.
11.
Knus peanuts groft i en morter, og skær limefrugten i både.
12.
Sautér gulerødder, aspargesbroccoli og forårsløg hurtigt på en varm pande med lidt fedtstof.
13.
Vend nudlerne i til sidst.
14.
Rør skal og saft fra en lime sammen med et revet fed hvidløg, revet ingefær, sød chilisauce, sojasauce og sesamolie.
15.
Anret nudelsalaten sammen med sprøde wienerschnitzler, og pynt med koriander, peanuts og lime.
16.
Servér dressingen ved siden af.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
23805 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
935 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
15.3 %
8.4 g
Kulhydrat:
21.4 %
11.8 g
Fedt:
63.3 %
16.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;