Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Paneret rødspætte med ovnstegte kartofler, spidskålssalat og urtedip
Paneret rødspætte med ovnstegte kartofler, spidskålssalat og urtedip
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 Strandby Fisk flåede rødspættefileter
1 dl urter, frisk timian og estragon
3 dl pankorasp
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
4 æg
2 dl hvedemel
100 g smør
Ovnstegte kartofler
700 g nye kartofler
2 spsk olivenolie
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
Urtedip
0.5 dl frisk kørvel
0.5 dl kruspersille
1 fed hvidløg
1 dl creme fraiche 18%
1 dl mayonnaise
0.5 citron (usprøjtet)
Spidskålssalat
0.5 spidskål
1 dl frisk dild
1 spsk olivenolie
2 spsk friskpresset citronsaft
1 dl blåbær
Pynt
1 citron
1 dl estragonblade
Sådan gør du
1.
Skrub de nye kartofler, vend dem i olivenolie, salt og peber, og læg dem på en bageplade.
2.
Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 minutter, til de er møre.
3.
Fortsæt med fisken: Hak urter og bland dem sammen med panko-rasp, salt og friskkværnet sort peber.
4.
Vend rødspættefileterne i mel og derefter i sammenpisket æg.
5.
Vend dem til sidst i urteblandingen.
6.
Steg de panerede rødspættefileter i smør på en varm pande, til de er gennemstege og har en sprød overflade.
7.
Hak kørvel, persille og hvidløg fint.
8.
Bland de hakkede urter og hvidløg med creme fraiche, mayonnaise og saft og skal fra ½ citron.
9.
Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
10.
Snit spidskål fint.
11.
Hak dild og bland sammen med olivenolie og citronsaft.
12.
Pynt med blåbær.
13.
Servér de panerede rødspættefileter med ovnstegte kartofler, urtedip og spidskålsalat.
14.
Pynt med citronbåde og frisk estragon.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16711 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
668 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
15.6 %
6.1 g
Kulhydrat:
30 %
11.8 g
Fedt:
54.4 %
9.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;