Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Paneret pastinak med krydderurteremoulade
Paneret pastinak med krydderurteremoulade
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Ingredienser
300 g pastinakker
1 æg
0.5 dl mælk
100 g hvedemel
0.5 tsk stødt korianderfrø
0.5 tsk paprika
0.5 tsk karry
100 g rasp - gerne panko
1 liter fritureolie
salt
sort peber
Remoulande
2 syltede drueagurker
2 spsk kapers
0.5 tsk revet citronskal (usprøjtet)
2 spsk hakket frisk dild
2 spsk hakket frisk kørvel
2 spsk sød fransk sennep
125 g ægte mayonnaise
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Skræl pastinakkerne og skær dem i skiver på langs på 1 cm tykkelse.
2.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i 20 min. ved 180 °C.
3.
Rør æg, mælk, hvedemel, korianderfrø, paprika, karry og lidt salt og sort peber sammen til en dej.
4.
Varm imens fritureolien op til 175 °C.
5.
Kom rasp i en dyb tallerken.
6.
Dyp pastinakskiver først i dejen og vend dem derefter i rasp.
7.
Fritér dem i 4-5 min.
8.
Til remoulade hakkes drueagurker og kapers fint.
9.
Bland det sammen med de øvrige ingredienser til remoulade.
Grøntsager
Forret
Frokost
SPISETID opskrift
Vegetar
Pålæg
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
41342 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2386 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
1.5 %
2.1 g
Kulhydrat:
8 %
11.2 g
Fedt:
90.5 %
58.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;