HjemOpskrifterPaneret pastinak med krydderurteremoulade

Paneret pastinak med krydderurteremoulade

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 300 g pastinakker
  • 1 æg
  • 0.5 dl mælk
  • 100 g hvedemel
  • 0.5 tsk stødt korianderfrø
  • 0.5 tsk paprika
  • 0.5 tsk karry
  • 100 g rasp - gerne panko
  • 1 liter fritureolie
  • salt
  • sort peber
Remoulande
  • 2 syltede drueagurker
  • 2 spsk kapers
  • 0.5 tsk revet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk hakket frisk dild
  • 2 spsk hakket frisk kørvel
  • 2 spsk sød fransk sennep
  • 125 g ægte mayonnaise

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Skræl pastinakkerne og skær dem i skiver på langs på 1 cm tykkelse.

  • 2.
    Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i 20 min. ved 180 °C.

  • 3.
    Rør æg, mælk, hvedemel, korianderfrø, paprika, karry og lidt salt og sort peber sammen til en dej.

  • 4.
    Varm imens fritureolien op til 175 °C.

  • 5.
    Kom rasp i en dyb tallerken.

  • 6.
    Dyp pastinakskiver først i dejen og vend dem derefter i rasp.

  • 7.
    Fritér dem i 4-5 min.

  • 8.
    Til remoulade hakkes drueagurker og kapers fint.

  • 9.
    Bland det sammen med de øvrige ingredienser til remoulade.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
41342 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2386 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 1.5 %2.1 g
Kulhydrat: 8 %11.2 g
Fedt: 90.5 %58.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;