HjemOpskrifterBålpandekager

Bålpandekager

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 250 g hvedemel
  • 4 æg
  • 0.5 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 3 dl sødmælk
  • 2 spsk smeltet smør

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pisk æggene sammen med mel, salt og sukker.

  • 2.
    Tilsæt mælken lidt af gangen og pisk godt, så det ikke klumper.

  • 3.
    Pisk 2 spsk. smeltet smør i til sidst.

  • 4.
    Pandekagedej har godt af at hvile en halv time.

  • 5.
    Kom lidt smør på panden og hæld dejen på.

  • 6.
    Pandekagen bages til den begynder at være lysebrun.

  • 7.
    Vend den hurtigt med en palatkniv - eller måske i luften hvis du tør!.

Tip:
Som tilbehør til dine pandekager, kan du evt. servere en hjemmelavet blåbærsirup - find opskriften på siruppen her.
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6590 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
829 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 14.7 %7.2 g
Kulhydrat: 51.7 %25.2 g
Fedt: 33.6 %7.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;