Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Påskemuffins

Bedømmelse (3)
30-60 min
4 personer

Ingredienser

Dej:

125 g smør

0,5 dl letmælk

125 g sukker

2 medium æg

0,5 tsk. vaniljepulver

125 g hvedemel

0,5 tsk. salt

2 tsk. bagepulver

 

8-10 gule muffin papirforme

 

Frosting:

100 g smør, stuetemperatur

100 flødeost, naturel

200 g flormelis

gul frugtfarve, efter ønsket farve

 

Gul sukker til pynt:

100 g sukker

10-12 dråber gul frugtfarve

 

Påskekylling pynt:

Chokoladeknapper til øjne

Lille kræmmerhus med hvid glasur til at lave prik i øjne

2 gulerødder skåret ud som trekanter, formet som næb og fødder

Gul sukker:

Kom sukker i en skål, dryp gul frugtfarve i sukkeret til det har ønskede gule farve uden at det bliver for vådt. Kom det gule sukker på en tallerken og bred det ud til tørre.

 

Muffindej:

Smelt smør i en gryde. Kom smør i en skål sammen med mælk.

Pisk sukker, æg og vaniljepulver til det er hvidt og skummende.

Bland mel, salt og bagepulver sammen. Rør melblandingen sammen med æggemassen, smeltet smør og mælk, rør til det har en ensartet konsistens.

Kom 8-10 papirforme i en fast muffinform.

Fordel dejen i formene. Bages ved 200 °C midt i ovn i ca.17-18 min.

Tag muffins ud og lad dem afkøle på rist.

De skal være helt kolde inden frosting og påskekylling pynt kommes på.

 

Frosting:

Kom smør og flødeost i en skål, sigt flormelis i. Pisk med elpisker, tilsæt gul frugtfarve til det har den ønskede farve. Pisk frosting til en ensartet konsistens. Smør det på de afkølede cupcakes.

Dup cupcake med frosting i det gule sukker og de er klar til at blive pyntet færdige.

Lav små øjne af chokoladeknapper med en lille prik hvid glasur. Kom 2 stk. chokoladeknapper på som øjne. 1 stk. gulerod til næb og 2 stk. fødder.

 

Energi pr. stk.:  1784 Kj/ 425 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,7 g.
Kulhydrat: 46 g.

Fedt: 21,5 g.

 

Se trin-for-trin video

Gul sukker:

Kom sukker i en skål, dryp gul frugtfarve i sukkeret til det har ønskede gule farve uden at det bliver for vådt. Kom det gule sukker på en tallerken og bred det ud til tørre.

 

Muffindej:

Smelt smør i en gryde. Kom smør i en skål sammen med mælk.

Pisk sukker, æg og vaniljepulver til det er hvidt og skummende.

Bland mel, salt og bagepulver sammen. Rør melblandingen sammen med æggemassen, smeltet smør og mælk, rør til det har en ensartet konsistens.

Kom 8-10 papirforme i en fast muffinform.

Fordel dejen i formene. Bages ved 200 °C midt i ovn i ca.17-18 min.

Tag muffins ud og lad dem afkøle på rist.

De skal være helt kolde inden frosting og påskekylling pynt kommes på.

 

Frosting:

Kom smør og flødeost i en skål, sigt flormelis i. Pisk med elpisker, tilsæt gul frugtfarve til det har den ønskede farve. Pisk frosting til en ensartet konsistens. Smør det på de afkølede cupcakes.

Dup cupcake med frosting i det gule sukker og de er klar til at blive pyntet færdige.

Lav små øjne af chokoladeknapper med en lille prik hvid glasur. Kom 2 stk. chokoladeknapper på som øjne. 1 stk. gulerod til næb og 2 stk. fødder.

 

Energi pr. stk.:  1784 Kj/ 425 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,7 g.
Kulhydrat: 46 g.

Fedt: 21,5 g.

 

Se trin-for-trin video