Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Påskemuffins
Påskemuffins
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
dej:
150 g smør
0.5 dl letmælk
125 g sukker
2 æg
0.5 tsk vaniljesukker
125 g hvedemel
0.5 tsk salt
2 tsk bagepulver
frosting:
100 g smør, stuetemperatur
100 g flødeost naturel
200 g flormelis
gul frugtfarve, fx slikfarve (eller anden farve)
gul sukker til pynt:
100 g sukker
gul frugtfarve, fx slikfarve
Sådan gør du
1.
Gul sukker: Kom sukker i en skål, dryp gul frugtfarve i sukkeret til det har ønskede gule farve uden at det bliver for vådt.
2.
Kom det gule sukker på en tallerken og bred det ud til tørre.
3.
Muffindej: Smelt smør i en gryde.
4.
Kom smør i en skål sammen med mælk.
5.
Pisk sukker, æg og vaniljepulver til det er hvidt og skummende.
6.
Bland mel, salt og bagepulver sammen.
7.
Rør melblandingen sammen med æggemassen, smeltet smør og mælk, rør til det har en ensartet konsistens.
8.
Kom 8-10 papirforme i en fast muffinform.
9.
Fordel dejen i formene.
10.
Bages ved 200 °C midt i ovn i ca.17-18 min.
11.
Tag muffins ud og lad dem afkøle på rist.
12.
De skal være helt kolde inden frosting og påskekylling pynt kommes på.
13.
Frosting: Kom smør og flødeost i en skål, sigt flormelis i.
14.
Pisk med elpisker, tilsæt gul frugtfarve til det har den ønskede farve.
15.
Pisk frosting til en ensartet konsistens.
16.
Smør det på de afkølede cupcakes.
17.
Dup cupcake med frosting i det gule sukker og de er klar til at blive pyntet færdige.
18.
Lav små øjne af chokoladeknapper med en lille prik hvid glasur.
19.
Kom 2 stk. chokoladeknapper på som øjne. 1 stk. gulerod til næb og 2 stk. fødder.
Brød og kager
Påske
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18421 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1728 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.4 g
Protein:
2.9 %
2.9 g
Kulhydrat:
48.5 %
49.4 g
Fedt:
48.6 %
22.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;