Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Hjem
Opskrifter
Ovnstegte sild med æblesirup - nøglehulsmærket opskrift
Ovnstegte sild med æblesirup - nøglehulsmærket opskrift
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 tsk groft salt
400 g rensede dobbelt sildefileter
sort peber
40 g frisk dild
30 g hakkede pinjekerner
0.5 dl rugmel
1 spsk olivenolie
æblesirup
1 spsk hvidvinseddike
2 spsk sukker
2 rødløg
2 æbler
1 savojkål
1 tsk groft salt
Tilbehør:
1 kg små kartofler
Sådan gør du
1.
Kog kartoflerne i usaltet vand, da resten af retten giver smagen.
2.
Klip finnerne af sildefileterne.
3.
Krydr fiskene med 1 tsk salt og peber.
4.
Fordel hakket dild og pinjekerner i dem og luk dem sammen.
5.
Læg sildene i en smurt ovnfast fad.
6.
Lav evt. nogle snit i sildene.
7.
Drys rugmel over og dryp med olivenolie.
8.
Stil sildene i ovnen ved 200 grader ca. 20-25 min. på midterste ovnribbe til de er gennemstegte.
9.
Kog æblemost, æbleeddike og sukker ned til det halve.
10.
Skær løgene i både.
11.
Skær æblerne i både, og fjern kernehuset.
12.
Snit kålen fint.
13.
Kom løg, æblebåde og kål i siruppen.
14.
Kog det med 5 min.
15.
Smag til med 1 tsk salt og peber.
16.
Server æblesiruppen til sildene sammen med kartoflerne.
17.
Tips Vil du gerne have lidt mere saltsmag, kan du tilsætte 1 tsk groft salt til kartoflernes kogevand. Gengivet med tilladelse fra Fødevarestyrelsen.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8620 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
341 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
22.2 %
4.4 g
Kulhydrat:
54.6 %
11.0 g
Fedt:
23.2 %
2.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;