Meny.dk
KØB VIN
Mad Ud Af Huset
Køb dagligvarer
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Festbuffet
Tyroler-buffet
Mortensaften and
Nytårsmenu 2025
Julefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Ovnstegt medister med kartofler, æble og salvie
Ovnstegt medister med kartofler, æble og salvie
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
400 g medisterpølser
salt og sort peber
rodfrugtblanding:
2 løg
3 æbler
700 g kartofler
200 g rødbeder
200 g pastinakker
200 g gulerødder
0.5 dl olivenolie
salt og friskkværnet peber
1 dl frisk salvieblad
Sådan gør du
1.
Skær løg, æbler, kartofler og farvede beder i både.
2.
Skær pastinak i mindre stykker og skær farvede gulerødder i skiver.
3.
Vend alle grøntsager sammen i en bradepande med olivenolie, salt, kværnet peber og salvieblade.
4.
Steg dem i ovnen i 20 minutter ved 220°C.
5.
Dup medisterpølse med et stykke køkkenrulle og prik huller i medisterpølsen med en kødnål.
6.
Når grøntsagerne har fået 20 minutter, lægges medisterpølsen ovenpå grøntsagerne.
7.
Krydr med salt og kværnet peber, og giv grøntsager og medisterpølse yderligere 25-30 minutter ved 200°C.
8.
Medisterpølsen skal være gylden og gennemstegt.
9.
Skær medisterpølsen i mindre stykker og anret i dybe tallerkener med grøntsager i bunden.
10.
Pynt med frisk salvie.
11.
Tip: Giv medisterpølsen et lille drys af stødt kanel eller stødt nellike inden ovnstegning.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9577 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
419 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.0 g
Protein:
12.6 %
3.1 g
Kulhydrat:
42.1 %
10.4 g
Fedt:
45.3 %
5.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;