Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Vi tilbyder
Scan & Betal
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Julen
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ovnbagt laks med grønt og fetaost i fad
Ovnbagt laks med grønt og fetaost i fad
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 lille spidskål
800 g søde kartofler
4 små rødløg
500 g laksefileter
1 citron
1 spsk god olivenolie
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
2 fed hvidløg
150 g feta
1 håndfuld frisk dild eller persille
2 æbler
Yoghurtdressing
2 dl yoghurt 10% 2%
1 spsk mynte hakket
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
Sådan gør du
1.
Skær de søde kartofler i store mundrette stykker.
2.
Bland olivenolie, fint hakket hvidløg, salt og friskkværnet sort peber sammen, og vend blandingen med de søde kartofler.
3.
Fordel de søde kartofler i et stort ovnfast fad, og bag dem i 15-20 minutter ved 200 grader varmluft.
4.
Imens kan du skære spidskålet ud i store rustikke stykker, dele løgene i to og flække citronen.
5.
Læg grøntsagerne og laksen i fadet sammen med de søde kartofler, og drys laksen med salt og friskkværnet sort peber.
6.
Sæt fadet i ovnen igen, og tilbered i cirka 15 minutter ved 200 grader varmluft.
7.
Bland græsk yoghurt, mynte og chiliflager til dressingen.
8.
Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
9.
Servér på et fad drysset med fetaost, dild, persille og æbler skåret i tynde bånd.
10.
Pres citronerne over, og server straks sammen med yoghurtdressingen.
Fisk og skaldyr
Ovnret
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12023 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
379 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
22 %
4.9 g
Kulhydrat:
36.6 %
8.2 g
Fedt:
41.4 %
4.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;