Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 20

Lør: 10 - 18

Søn: lukket

 

0-30 min
6 personer

Ingredienser

Blandede oste fx:
Pecorino
Brie
Blåskimmelost
Manchego
Rødkit
Om råvarerne

1. BRIE DE MEAUX

Osten bliver betragtet som en af de bedste råmælksbrier i verden – briernes konge! Den fremstilles af upasteuriseret komælk, og det giver den en lækker og karakterfuld smag, uden noter af salmiak.

2. FOURME D’AMBERT

En blåskimmelsost, der er mild og cremet. Den er perfekt til at servere på et ostebord sammen med en frisk daddel.

3. PETIT

Rødkitsost med kraftig aroma. Osten er lavet på komælk, og mens den bliver lagret, vaskes skorpen med saltlage. Det er med til at give osten en stærk og mættet smag.

4. MANCHA RØD MANCHEGO

Manchego er Spaniens mest kendte fåremælksost. Mancha Real Manchego bliver kun lagret i tre måneder, og derfor er smagen både blød og mild.

5. IL VINACCIA

Pecorinoen er en skøn italiensk fåremælksost fra det familieejede Spadi mejeri i Toscana. IL Vinaccia bliver lagret i tønder sammen med rødvin, der giver en helt særligt god smag.

6. IL NOCETTO

Endnu en pecorino fra Spadi mejeriet i Toscana. Denne er blevet lagret i en indpakning af valnøddeblade, som giver en skøn og mild smag af valnødder fra sig.

 

Til ostebordet kan du servere hjemmelavede chutneys, marmelader, sirupper og lignende.

Prøv fx vores opskrifter på blåbærsiruprødløgsmarmelade, æblesennepsdressing og tranebærchutney med kanel og ingefær.

 

Ostebord

1. BRIE DE MEAUX

Osten bliver betragtet som en af de bedste råmælksbrier i verden – briernes konge! Den fremstilles af upasteuriseret komælk, og det giver den en lækker og karakterfuld smag, uden noter af salmiak.

2. FOURME D’AMBERT

En blåskimmelsost, der er mild og cremet. Den er perfekt til at servere på et ostebord sammen med en frisk daddel.

3. PETIT

Rødkitsost med kraftig aroma. Osten er lavet på komælk, og mens den bliver lagret, vaskes skorpen med saltlage. Det er med til at give osten en stærk og mættet smag.

4. MANCHA RØD MANCHEGO

Manchego er Spaniens mest kendte fåremælksost. Mancha Real Manchego bliver kun lagret i tre måneder, og derfor er smagen både blød og mild.

5. IL VINACCIA

Pecorinoen er en skøn italiensk fåremælksost fra det familieejede Spadi mejeri i Toscana. IL Vinaccia bliver lagret i tønder sammen med rødvin, der giver en helt særligt god smag.

6. IL NOCETTO

Endnu en pecorino fra Spadi mejeriet i Toscana. Denne er blevet lagret i en indpakning af valnøddeblade, som giver en skøn og mild smag af valnødder fra sig.

 

Til ostebordet kan du servere hjemmelavede chutneys, marmelader, sirupper og lignende.

Prøv fx vores opskrifter på blåbærsiruprødløgsmarmelade, æblesennepsdressing og tranebærchutney med kanel og ingefær.