1. BRIE DE MEAUX
Osten bliver betragtet som en af de bedste råmælksbrier i verden – briernes konge! Den fremstilles af upasteuriseret komælk, og det giver den en lækker og karakterfuld smag, uden noter af salmiak.
2.
2. FOURME D’AMBERT
En blåskimmelsost, der er mild og cremet. Den er perfekt til at servere på et ostebord sammen med en frisk daddel.
3.
3. PETIT
Rødkitsost med kraftig aroma. Osten er lavet på komælk, og mens den bliver lagret, vaskes skorpen med saltlage. Det er med til at give osten en stærk og mættet smag.
4.
4. MANCHA RØD MANCHEGO
Manchego er Spaniens mest kendte fåremælksost. Mancha Real Manchego bliver kun lagret i tre måneder, og derfor er smagen både blød og mild.
5.
5. IL VINACCIA
Pecorinoen er en skøn italiensk fåremælksost fra det familieejede Spadi mejeri i Toscana. IL VINACCIA bliver lagret i tønder sammen med rødvin, der giver en helt særligt god smag.
6.
6. IL NOCETTO
Endnu en pecorino fra Spadi mejeriet i Toscana. Denne er blevet lagret i en indpakning af valnøddeblade, som giver en skøn og mild smag af valnødder fra sig.
7.
Til ostebordet kan du servere hjemmelavede chutneys, marmelader, sirupper og lignende.
8.
Prøv fx vores opskrifter på blåbærsirup, rødløgsmarmelade, æblesennepsdressing og tranebærchutney med kanel og ingefær.