Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Osso buco
Osso buco
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1.5 kg okseskank
1 dl hvedemel
salt & sort peber
2 spsk olivenolie
150 g knoldselleri
1 løg
1 fed hvidløg
1 timianblad
0.5 flaske rødvin
2 dl vand
1 dåse flået tomat
2 spsk rosiner
50 g marabou mørk chokolade (ca. 70% kakao)
50 g pinjekerner
tilbehør: 300 g minut polenta (forkogt, groftmalet majsmel)
Sådan gør du
1.
Skær 3 snit gennem kanten på hver skive kød.
2.
Vend det i mel krydret med salt og peber.
3.
Skær selleri og løg i tern og hak hvidløget.
4.
Varm olien i en gryde og brun kødet.
5.
Tag det op og kom så løg og selleri i.
6.
Når det begynder at brune tilsættes hvidløg og timian.
7.
Hæld vin, vand og tomater ved og lad retten simre under låg i 1½ time til kødet er mørt.
8.
Tilsæt rosiner og chokolade og kog retten i 10 min.
9.
Smag til med salt.
10.
Rist pinjekernerne på en tør pande og drys over.
11.
Servér evt. med cremet polenta.
Gryderet
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
24900 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
774 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
42.6 %
19.4 g
Kulhydrat:
23.7 %
10.8 g
Fedt:
28.8 %
6.0 g
Alkohol:
4.9 %
1.3 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;