Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Orangemarineret nakkefilet med bønnesalat

Ingen bedømmelser endnu
120+ min
8 personer

Ingredienser

Marineres i 12-24 timer. Tilberedningstid: 4 timer.  Ovntid: 4 timer 
1 hel nakkefilet, helt afpudset, ca. 2 kg 

Marinade:
100 g appelsinsaft
1 spsk. appelsinskal
30 g friskrevet ingefær
3 spsk. sojasauce 
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. chili-pulver
3 spsk. olivenolie
3 spsk. honning 
3 stjerneanis 
1 spsk. seasalt 

Bønnesalat:
4 spsk. olivenolie
3 finthakkede skalotteløg
750 g optøede grønne bønner
1 citron (citronskal skåret i julienne)
400 g optøede edamame bønner
150 g ristede hasselnødder

Pynt: Julienne af usprøjet citronskal

Om råvarerne

Bland ingredienserne sammen til marinaden.
Hæld marinaden i en pose og læg kødet deri. Lad kødet marinere i et døgn. 
Kom kød og marinade i en stegepose. Kom stegen i en bradepande og giv den 4 timer ved 150 grader. Åbn stegeposen og træk kødet fra hinanden (”Pulled ”).
Bland alle ingredienserne til bønnesalaten sammen i en bradepande og ovnsteg dem ved intervalgrill ved 190 grader i 20-25 minutter. Vendes undervejs.
Server til pulled nakkefilet.

Energi pr. person:  3357 Kj/   799 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,1  g.
Kulhydrat: 4,2 g. 
Fedt: 11,6 g. 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Bland ingredienserne sammen til marinaden.
Hæld marinaden i en pose og læg kødet deri. Lad kødet marinere i et døgn. 
Kom kød og marinade i en stegepose. Kom stegen i en bradepande og giv den 4 timer ved 150 grader. Åbn stegeposen og træk kødet fra hinanden (”Pulled ”).
Bland alle ingredienserne til bønnesalaten sammen i en bradepande og ovnsteg dem ved intervalgrill ved 190 grader i 20-25 minutter. Vendes undervejs.
Server til pulled nakkefilet.

Energi pr. person:  3357 Kj/   799 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,1  g.
Kulhydrat: 4,2 g. 
Fedt: 11,6 g.