Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Orangemarineret nakkefilet med bønnesalat
Orangemarineret nakkefilet med bønnesalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
2 kg svinenakkefileter, helt afpudset
Marinade:
1 spsk friskpresset appelsinsaft
100 g appelsinskal (usprøjtet)
30 g revet frisk ingefær
3 spsk sojasauce
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt chili
3 spsk olivenolie
3 spsk honning
3 stjerneanis
1 spsk havsalt
bønnesalat:
4 spsk olivenolie
3 finthakket skalotteløg
750 g frosne grønne bønner
1 citronskal (usprøjtet)
150 g hasselnødder
400 g edamamebønner
Sådan gør du
1.
Marineres i 12-24 timer.
2.
Bland ingredienserne sammen til marinaden.
3.
Hæld marinaden i en pose og læg kødet deri.
4.
Lad kødet marinere i et døgn.
5.
Kom kød og marinade i en stegepose.
6.
Kom stegen i en bradepande og giv den 4 timer ved 150 grader.
7.
Åbn stegeposen og træk kødet fra hinanden (”Pulled ”).
8.
Bland alle ingredienserne til bønnesalaten sammen i en bradepande og ovnsteg dem ved intervalgrill ved 190 grader i 20-25 minutter.
9.
Vendes undervejs.
10.
Server til pulled nakkefilet.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
26749 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
713 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.2 g
Protein:
28.4 %
11.9 g
Kulhydrat:
7.9 %
3.3 g
Fedt:
63.7 %
12.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;