One Pot Moussaka

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
One Pot Moussaka
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 spsk. olivenolie

1 stort fint hakket løg

2 fed hakket hvidløg

500 g hakket lamme- eller oksekød

Salt og kværnet peber

1 dl vand

1 dåse flåede tomater

2 spsk. tomatpuré

2 tsk. kanel

250 g frisk aubergine skåret i tern

200 g smulret fetaost

Frisk mynte

 

Tilbehør: 4 pitabrød og evt. grøn salat

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en stor pande og brun kødet. Hæld løg, aubergine og hvidløg i panden og rist det i ca. 2 min. Tilsæt salt, peber, vand, flåede tomater, tomatpuré og kanel i panden. Lad retten simre i ca. 20 min. Drys med fetaost og server med lune pitabrød.

Energi pr. person: 3593 Kj (855 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 8,1 g
Kulhydrat: 11,7 g

Fedt: 11,6 g

 

Se trin-for-trin video