4 personer
2 spsk. olivenolie
1 stort fint hakket løg
2 fed hakket hvidløg
500 g hakket lamme- eller oksekød
Salt og kværnet peber
1 dl vand
1 dåse flåede tomater
2 spsk. tomatpuré
2 tsk. kanel
250 g frisk aubergine skåret i tern
200 g smulret fetaost
Frisk mynte
Tilbehør: 4 pitabrød og evt. grøn salat
Lad olien blive varm i en stor pande og brun kødet. Hæld løg, aubergine og hvidløg i panden og rist det i ca. 2 min. Tilsæt salt, peber, vand, flåede tomater, tomatpuré og kanel i panden. Lad retten simre i ca. 20 min. Drys med fetaost og server med lune pitabrød.
Energi pr. person: 3593 Kj (855 kcal)
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,1 g
Kulhydrat: 11,7 g
Fedt: 11,6 g
Se trin-for-trin video