HjemOpskrifterOne Pot Moussaka

One Pot Moussaka

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stort finthakket løg
  • 2 hakket fed hvidløg
  • 500 g hakket oksekød
  • friskkværnet peber
  • groft salt
  • 1 dl vand
  • 1 dåse flået tomat
  • 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • 2 tsk stødt kanel
  • 250 g auberginer i tern
  • 200 g smulret Puck® salatost i blok
  • mynteblade
tilbehør:
  • 4 pitabrød
  • grøn salat

Sådan gør du

  • 1.
    Lad olien blive varm i en stor pande og brun kødet.

  • 2.
    Hæld løg, aubergine og hvidløg i panden og rist det i ca. 2 min.

  • 3.
    Tilsæt salt, peber, vand, flåede tomater, tomatpuré og kanel i panden.

  • 4.
    Lad retten simre i ca. 20 min.

  • 5.
    Drys med fetaost og server med lune pitabrød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10474 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
564 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 26.2 %8.7 g
Kulhydrat: 28.5 %9.4 g
Fedt: 45.3 %6.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;