HjemOpskrifterOliventapenade dip

Oliventapenade dip

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g kalamataoliven
  • 1 flute
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk kapers
  • 2 ansjosfileter
  • 6 spsk olivenolie
  • 2 spsk persille
  • 2 spsk citronsaft
  • sort peber

Sådan gør du

  • 1.
    Skær flute i skiver, og rist det i ovnen i 5-7 min. ved 180°C.

  • 2.
    Kom oliven i en foodprocessor eller minihakker sammen med hvidløg, kapers, ansjoser, olivenolie, persille og citronsaft, og krydr med sort peber.

  • 3.
    Blend det sammen til en mørk creme, og server med de sprøde brød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8844 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1186 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.4 g
Protein: 7.1 %5.0 g
Kulhydrat: 45.1 %31.4 g
Fedt: 47.8 %15.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;