Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ølbraiserede stegeben
Ølbraiserede stegeben
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
120+ min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kg stegeben fra gris
100 g smør
2 løg
8 gulerødder
7 kviste frisk timian
2 spsk hvedemel
4 spsk koncentreret tomatpuré
1 liter grøntsagsbouillon
3 laurbærblade
2 æbler
33 cl mørke øl
salt
sort peber
Sådan gør du
Tilberedning
1.
Tænd ovnen på 180 grader og steg stegebenene godt gyldne i et ovnfast fad i 60 minutter.
2.
Skær løg og æbler i både, og de skrællede gulerødder i grove stykker.
3.
Svits løg, gulerødder og timian i smør på en stor pande, indtil det er lækkert gyldent.
4.
Tilsæt hvedemel og tomatkoncentrat og vend det godt sammen med grøntsagerne.
5.
Smag til med salt og peber.
6.
Kom laurbærblade, øl og grøntsagsbouillon i og bring det hele til simrepunktet.
7.
Lad retten simre i 30 minutter.
8.
Tilsæt de stegte stegeben og lad simre i 20 minutter.
9.
Kom æblebåde i og lad retten simre i yderligere 20 minutter.
10.
Server evt. med kartoffelmos eller ristede persillerødder.
Gryderet
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13665 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
383 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
27 %
6.1 g
Kulhydrat:
15.3 %
3.4 g
Fedt:
55.7 %
5.8 g
Alkohol:
2 %
0.3 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;