Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Oksecuvette med juletwist og julesalat
Oksecuvette med juletwist og julesalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Ingredienser
1.3 kg oksecuvetter
1 tsk stødt kanel
1 tsk stødt ingefær
1 tsk stødt kardemomme
1 tsk stødt nellike
1 tsk groft salt
0.5 tsk sort peber
6 spsk rapsolie til stegning
Julesalat
0.5 rødt spidskål
2 kviste grønkål
0.5 granatæble
2 clementiner
20 g mandler
Marinade til salaten
3 spsk olivenolie
3 spsk friskpresset appelsinsaft
1 spsk honning
1.5 tsk dijonsennep
salt
sort peber
Sådan gør du
Tilberedning
1.
Bland alle krydderierne sammen.
2.
Fjern eventuelle sener og hinder på bunden af cuvetten.
3.
Rids fedtet på toppen og gnid det godt ind i krydderiblandingen.
4.
Lad den trække i mindst 30 minutter, men gerne natten over.
5.
Varm en pande op med rapsolie, og brun kødet godt af på alle sider, men pas på at den ikke bliver for mørk på fedtet med krydderierne.
6.
Læg cuvetten i et ovnfast fad og steg den færdig ved 200C i ca. 30-45 minutter eller til den har en kernetemperatur på 56C.
7.
Lad den herefter trække i et kvarter, inden du skærer den ud.
Julesalat
1.
Bag mandlerne i ovnen ved 170C i 10-15 minutter eller til de er gyldne.
2.
Lad dem køle af.
3.
Imens røres alle ingredienserne til marinaden sammen.
4.
Snit spidskål og grønkål fint, og vend det sammen med marinaden.
5.
Pil granatæble og klementiner og vend det i kålblandingen.
6.
Hak de ristede mandler og drys dem over salaten.
Okse
Jul
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17737 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
861 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
25.4 %
12.9 g
Kulhydrat:
4.7 %
2.4 g
Fedt:
69.9 %
16.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;