Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Østers naturel -med grillet agurkesauce og Tulip bacon peberkrydret
Østers naturel -med grillet agurkesauce og Tulip bacon peberkrydret
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 østers
3 agurker
rapsolie
120 g smør
1 dl lagereddike
1 dl sukker
1 tsk salt
peberrod
tørret merian
4 skiver bacon
SÅDAN GØR DU
1.
2 agurker smøres med olien og grilles helt sorte.
2.
Dette kan gøres på grill eller med en gasbrænder.
3.
Derefter juices de på en frugtjuicer to gange og sigtes.
4.
Saucen koges op, smørret piskes i og smages til med salt.
5.
Steg de 4 skiver bacon på en pande eller i en ovn.
6.
Ved tilberedning i ovn lægges baconskiverne på bagepapir.
7.
Ovnen forvarmes til 180 °C, og skiverne kommes i ovnen i 8-10 minutter til de er gyldne.
8.
Eddike og sukker koges op og afkøles. 1 agurken skrælles, og der laves små agurkekugler, parisienner, 9 stk. i alt.
9.
Agurkeparisiennerne kommes i eddikelagen og står 1 døgn inden servering.
10.
De 4 østers åbnes lige inden anretning, løsnes fra musklen og soigneres.
11.
Den grillede agurkesauce lunes og hældes i østersskallen sammen med østersen.
12.
På baconskiven anrettes tre agurkeparisienner sammen med tre snipper peberrod og merianblade.
13.
Baconskiven anrettes på kanten af østersskallen.
Fisk og skaldyr
Forret
Nytår
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6641 kj / 1587 kcal
Næringsindhold pr. 100g
460 kj / 110 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.4 g
Protein:
8 %
2.2 g
Kulhydrat:
27.2 %
7.4 g
Fedt:
64.8 %
8.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;