HjemOpskrifterØsters naturel -med grillet agurkesauce og Tulip bacon peberkrydret

Østers naturel -med grillet agurkesauce og Tulip bacon peberkrydret

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 østers
  • 3 agurker
  • rapsolie
  • 120 g smør
  • 1 dl lagereddike
  • 1 dl sukker
  • 1 tsk salt
  • peberrod
  • tørret merian
  • 4 skiver bacon

Sådan gør du

  • 1.
    2 agurker smøres med olien og grilles helt sorte.

  • 2.
    Dette kan gøres på grill eller med en gasbrænder.

  • 3.
    Derefter juices de på en frugtjuicer to gange og sigtes.

  • 4.
    Saucen koges op, smørret piskes i og smages til med salt.

  • 5.
    Steg de 4 skiver bacon på en pande eller i en ovn.

  • 6.
    Ved tilberedning i ovn lægges baconskiverne på bagepapir.

  • 7.
    Ovnen forvarmes til 180 °C, og skiverne kommes i ovnen i 8-10 minutter til de er gyldne.

  • 8.
    Eddike og sukker koges op og afkøles. 1 agurken skrælles, og der laves små agurkekugler, parisienner, 9 stk. i alt.

  • 9.
    Agurkeparisiennerne kommes i eddikelagen og står 1 døgn inden servering.

  • 10.
    De 4 østers åbnes lige inden anretning, løsnes fra musklen og soigneres.

  • 11.
    Den grillede agurkesauce lunes og hældes i østersskallen sammen med østersen.

  • 12.
    På baconskiven anrettes tre agurkeparisienner sammen med tre snipper peberrod og merianblade.

  • 13.
    Baconskiven anrettes på kanten af østersskallen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6965 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
483 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.0 g
Protein: 8 %2.3 g
Kulhydrat: 25.9 %7.4 g
Fedt: 66.1 %8.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;