Nye kartofler med grillet laks, grønt og myntedressing

fork and spoon
Tilbehør
clock
30-60 min
Nye kartofler med grillet laks, grønt og myntedressing
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

750 g nye kartofler

200 g Bimi broccoli (eller alm. broccoli delt i buketter)

125 g grønne bønner

125 g sugar snaps

4 stk. laksefileter

1 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

150 g creme fraiche 18 %

1 stor håndfuld mynteblade

1 lime

Sådan gør du

Vask kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i ca. 12 min. Kog broccoli sammen med bønner i 5 min. Kom sugar snaps i gryden det sidste minut. Sigt vandet fra, og skyl grøntsagerne med koldt vand. Smør laksen med olie, og krydr med lidt salt og peber. Grill eller steg laksen 5 min. pr. side. Blend creme fraiche med mynte, og smag til med salt, peber og lidt limesaft. Skær resten af limen i både. Anret kartofler og grøntsager på et stort fad. Del fisken i grove stykker, og fordel den over grøntsagerne. Hæld dressingen over, og servér med limebåde.

 

Energi pr. person: 2197KJ/525Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,4 g.
Kulhydrat: 8,4 g.
Fedt: 5,7 g.