4 personer
750 g nye kartofler
200 g Bimi broccoli (eller alm. broccoli delt i buketter)
125 g grønne bønner
125 g sugar snaps
4 stk. laksefileter
1 spsk. olivenolie
Salt og sort peber
150 g creme fraiche 18 %
1 stor håndfuld mynteblade
1 lime
Vask kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i ca. 12 min. Kog broccoli sammen med bønner i 5 min. Kom sugar snaps i gryden det sidste minut. Sigt vandet fra, og skyl grøntsagerne med koldt vand. Smør laksen med olie, og krydr med lidt salt og peber. Grill eller steg laksen 5 min. pr. side. Blend creme fraiche med mynte, og smag til med salt, peber og lidt limesaft. Skær resten af limen i både. Anret kartofler og grøntsager på et stort fad. Del fisken i grove stykker, og fordel den over grøntsagerne. Hæld dressingen over, og servér med limebåde.
Energi pr. person: 2197KJ/525Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,4 g.
Kulhydrat: 8,4 g.
Fedt: 5,7 g.