4 personer
2 stk. Berberie andebryst, optøet (600g)
Dressing/ marinade
3 spsk. flydende honning
4 spsk. soja sauce
2 mellem fed, knust
3 spsk. citronsaft
1 spsk. rød chili, fint hakket
Nudelsalat:
1 pakke kinesiske ægnudler 250 g
1 bdt. forårsløg, fint snittet
1 mango, i tern
2 mellem gulerødder i strimler eller julienne
75 g granatæblekerner
1 dl cashewnødder, ristede
Pynt:
2 spsk. Sesamfrø
friske koriander
Bland ingredienser sammen til en dressing. Tag halvdelen af dressing fra til nudelsalaten.
Rids fedtet på andebrysterne, mariner dem i 2 timer i marinaden. Tag andebrysterne op af dressingen og dup tør med køkkenrulle. Steg andebrysterne på en varm pande med skindet nedad, vendes og steges videre i ovn ved 200 grader° i 14 min.
Kog æg nudler efter forskriften på pakken, skylles i koldt vand og afdrypper i sigte.
Vend dressingen i de kogte afdryppede nudler. Anret på et stort fad, nudler, skiver af andebryst og grøntsager i små bunker på stort fad. Pynt med ristede sesam frø og frisk koriander.
Energi pr. person: 2632 Kj/ 627 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,6 g.
Kulhydrat: 20,4 g.
Fedt: 3,2 g.