Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Mest solgte
Julefrokost
Tyroler-buffet
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Nudelsalat med glaseret andebryst
Nudelsalat med glaseret andebryst
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Andebryst
2 andebryster med skind
Dressing og marinade
3 spsk flydende honning
4 spsk sojasauce
2 knust fed hvidløg
3 spsk friskpresset citronsaft
1 spsk fint hakket rød chilipeber
Nudelsalat:
1 pakke ægnudler
1 bundt forårsløg fintsnittet
1 mangofrugt i tern
2 gulerødder i strimler
75 g granatæblekerner
1 dl ristet cashewnød
Pynt:
2 spsk sesamfrø
friske korianderblade BRUG "frisk koriander"
Sådan gør du
1.
Bland ingredienser sammen til en dressing.
2.
Tag halvdelen af dressing fra til nudelsalaten.
3.
Rids fedtet på andebrysterne, mariner dem i 2 timer i marinaden.
4.
Tag andebrysterne op af dressingen og dup tør med køkkenrulle.
5.
Steg andebrysterne på en varm pande med skindet nedad, vendes og steges videre i ovn ved 200 grader° i 14 min.
6.
Kog æg nudler efter forskriften på pakken, skylles i koldt vand og afdrypper i sigte.
7.
Vend dressingen i de kogte afdryppede nudler.
8.
Anret på et stort fad, nudler, skiver af andebryst og grøntsager i små bunker på stort fad.
9.
Pynt med ristede sesam frø og frisk koriander.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10968 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
621 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
28 %
10.2 g
Kulhydrat:
46.8 %
17.1 g
Fedt:
25.2 %
4.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;