Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Nudelsalat med glaseret andebryst

30-60 min
4 personer

Ingredienser

 

2 stk. Berberie andebryst, optøet (600g)

 

Dressing/ marinade

3 spsk. flydende honning

4 spsk. soja sauce

2 mellem fed, knust

3 spsk. citronsaft

1 spsk. rød chili, fint hakket

 

Nudelsalat:

1 pakke kinesiske ægnudler 250 g

1 bdt. forårsløg, fint snittet

1 mango, i tern

2 mellem gulerødder i strimler eller julienne

75 g granatæblekerner

1 dl cashewnødder, ristede

 

Pynt:

2 spsk. Sesamfrø

friske koriander

Om råvarerne

Bland ingredienser sammen til en dressing. Tag halvdelen af dressing fra til nudelsalaten.

Rids fedtet på andebrysterne, mariner dem i 2 timer i marinaden. Tag andebrysterne op af dressingen og dup tør med køkkenrulle. Steg andebrysterne på en varm pande med skindet nedad,  vendes og steges videre i ovn ved 200 grader° i 14 min.

Kog æg nudler efter forskriften på pakken, skylles i koldt vand og afdrypper i sigte.

Vend dressingen i de kogte afdryppede nudler. Anret på et stort fad, nudler, skiver af andebryst og grøntsager i små bunker på stort fad. Pynt med ristede sesam frø og frisk koriander.

 

 

Energi pr. person:  2632 Kj/  627 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,6 g.
Kulhydrat: 20,4 g.

Fedt: 3,2 g.

 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Bland ingredienser sammen til en dressing. Tag halvdelen af dressing fra til nudelsalaten.

Rids fedtet på andebrysterne, mariner dem i 2 timer i marinaden. Tag andebrysterne op af dressingen og dup tør med køkkenrulle. Steg andebrysterne på en varm pande med skindet nedad,  vendes og steges videre i ovn ved 200 grader° i 14 min.

Kog æg nudler efter forskriften på pakken, skylles i koldt vand og afdrypper i sigte.

Vend dressingen i de kogte afdryppede nudler. Anret på et stort fad, nudler, skiver af andebryst og grøntsager i små bunker på stort fad. Pynt med ristede sesam frø og frisk koriander.

 

 

Energi pr. person:  2632 Kj/  627 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,6 g.
Kulhydrat: 20,4 g.

Fedt: 3,2 g.