HjemOpskrifterNudelsalat med glaseret andebryst

Nudelsalat med glaseret andebryst

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Andebryst
  • 2 andebryster med skind
Dressing og marinade
  • 3 spsk flydende honning
  • 4 spsk sojasauce
  • 2 knust fed hvidløg
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk fint hakket rød chilipeber
Nudelsalat:
  • 1 pakke ægnudler
  • 1 bundt forårsløg fintsnittet
  • 1 mangofrugt i tern
  • 2 gulerødder i strimler
  • 75 g granatæblekerner
  • 1 dl ristet cashewnødder
Pynt:
  • 2 spsk sesamfrø
  • friske korianderblade

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland ingredienser sammen til en dressing.

  • 2.
    Tag halvdelen af dressing fra til nudelsalaten.

  • 3.
    Rids fedtet på andebrysterne, mariner dem i 2 timer i marinaden.

  • 4.
    Tag andebrysterne op af dressingen og dup tør med køkkenrulle.

  • 5.
    Steg andebrysterne på en varm pande med skindet nedad, vendes og steges videre i ovn ved 200 grader° i 14 min.

  • 6.
    Kog æg nudler efter forskriften på pakken, skylles i koldt vand og afdrypper i sigte.

  • 7.
    Vend dressingen i de kogte afdryppede nudler.

  • 8.
    Anret på et stort fad, nudler, skiver af andebryst og grøntsager i små bunker på stort fad.

  • 9.
    Pynt med ristede sesam frø og frisk koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12392 kj / 2962 kcal
Næringsindhold pr. 100g
703 kj / 168 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 22.3 %9.2 g
Kulhydrat: 44.8 %18.5 g
Fedt: 32.9 %6.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;