Nudelsalat med glaseret andebryst

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

 

2 stk. Berberie andebryst, optøet (600g)

 

Dressing/ marinade

3 spsk. flydende honning

4 spsk. soja sauce

2 mellem fed, knust

3 spsk. citronsaft

1 spsk. rød chili, fint hakket

 

Nudelsalat:

1 pakke kinesiske ægnudler 250 g

1 bdt. forårsløg, fint snittet

1 mango, i tern

2 mellem gulerødder i strimler eller julienne

75 g granatæblekerner

1 dl cashewnødder, ristede

 

Pynt:

2 spsk. Sesamfrø

friske koriander

Sådan gør du

Bland ingredienser sammen til en dressing. Tag halvdelen af dressing fra til nudelsalaten.

Rids fedtet på andebrysterne, mariner dem i 2 timer i marinaden. Tag andebrysterne op af dressingen og dup tør med køkkenrulle. Steg andebrysterne på en varm pande med skindet nedad,  vendes og steges videre i ovn ved 200 grader° i 14 min.

Kog æg nudler efter forskriften på pakken, skylles i koldt vand og afdrypper i sigte.

Vend dressingen i de kogte afdryppede nudler. Anret på et stort fad, nudler, skiver af andebryst og grøntsager i små bunker på stort fad. Pynt med ristede sesam frø og frisk koriander.

 

 

Energi pr. person:  2632 Kj/  627 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,6 g.
Kulhydrat: 20,4 g.

Fedt: 3,2 g.