Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Nøddebund med chokoladecreme
Nøddebund med chokoladecreme
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
nøddebund:
100 g hasselnødder
100 g æggehvider
100 g EASIS Sukrin Gold
1 tsk bagepulver
chokoladecreme:
6 æg delt i hvider og blommer
300 g mørk chokolade, 80%
i øvrigt:
100 g blåbær
100 g hindbær
100 g høvlet mørk chokolade, 80%
Sådan gør du
1.
Blend hasselnødderne fint.
2.
Pisk æggehviderne til de skummer og tilsæt sukrin, og pisk det herefter til en sej marengs.
3.
Vend bagepulver sammen med de hakkede nødder og vend det i marengsen.
4.
Del massen i to, og bag to nøddebunde (20 cm i diameter).
5.
Bag bundene ved 180˚C varmluft i ca. 10-15 min.
6.
Lad bundene køle af.
7.
Smelt chokolade over vandbad.
8.
Pisk herefter æggeblommerne i den smeltede chokolade.
9.
Pisk æggehviderne luftige og vend dem i chokolademassen.
10.
Samling: placer en nøddebund i et fad og kom kagering og kageplast omkring.
11.
Smør halvdelen af chokolademoussen ud over bunden og kom lidt blåbær og hindbær herpå.
12.
Placer den anden nøddebund herpå og smør det sidste chokolademousse på bunden.
13.
Kom lidt blåbær og hindbær herpå.
14.
Stil kagen på køl i mindst 3 timer eller gerne natten over.
15.
Befri kagen fra kageplast og kagering og pynt den af med høvlet mørk chokolade og bær.
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15740 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1294 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
6.6 g
Protein:
11.7 %
8.9 g
Kulhydrat:
24.2 %
18.4 g
Fedt:
64.1 %
22.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;